spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Se dau bani înapoi din facturile la întreţinere din iarnă. Sute de ieşeni au plătit prea mult căldura

- Advertisement -

Peste 400 de ieşeni şi-au primit banii înapoi după ce li se încărcaseră facturile de către asociaţiile de proprietari în cursul iernii. Primăria şi Dalkia Termo Iaşi au continuat acţiunile de verificare şi corectare a tuturor listelor de întreţinere.

„Dalkia Termo Iaşi rămâne fidelă principiului împărţirii corecte şi legale a oricărei cheltuieli de pe lista comună de întreţinere, urmând a fi duse până la capăt verificările în toate cele 141 de asociaţii de proprietari care au fost reclamate de către ieşeni şi unde se observă deficienţe în această activitate. Asigurarea unui serviciu de calitate la un cost corect este atât angajamentul nostru, cât şi al Primăriei, autoritatea publică responsabilă direct de protejarea drepturilor ieşenilor şi acţionar al societăţii operatoare a sistemului de alimentare centralizată cu energie termică”, au precizat reprezentanţii Dalkia.

Tabel pentru calcularea retroactivă

Acţiunile de verificare a listelor de întreţinere vor continua, până la soluţionarea tuturor reclamaţiilor, Dalkia organizând reuniuni de lucru cu Serviciul asociaţii de proprietari din cadrul Primăriei în fiecare joi. Dalkia a anunţat că pune la dispoziţie un tabel pentru calcularea retroactivă a costurilor cu încălzirea, precum şi instrucţiuni de folosire a acestuia.

Preşedinţilor de asociaţii li se pot pune la dispoziţie capitolul din „Ghidul preşedintelui şi administratorului de asociaţie” referitor la repartizarea costurilor cu încălzirea şi câteva elemente referitoare la calculul suprafeţei echivalente termic.

Reprezentanţii Dalkia pot fi contactaţi la numărul gratuit de telefon 0800.800.123, pe adresa de e-mail iasi@dalkia.ro sau la biroul pentru relaţii clienţi de la sediul din Calea Chişinăului nr. 25.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/se-dau-bani-inapoi-din-facturile-la-intretinere-din-iarna-sute-de-ieseni-au-platit-prea-mult-caldura–44876.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.