spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Băieţelul lovit de maşina Armatei dă semne de revenire

- Advertisement -

Denis Pisău a mişcat mainile şi picioarele şi a vorbit puţin cu părinţii săi Copilul de 7 ani lovit de camionul Armatei, în urmă cu o săptămană, la Goleşti, a început să dea primele semne că şi-ar reveni după teribilul accident.

Denis Pisău este în continuare internat la Spitalul “Bagdasar Arsenie” din Bucureşti, unde îi are alături pe părinţii săi. Tragedia familei din comuna Goleşti i-a impresionat chiar şi pe medicii bucureşteni, care au format o echipă de specialişti care l-au operat pe Denis. Timp de cateva ore, şapte medici au încercat să-l facă bine pe puştiul care excela la învăţătură. Rezultatele intervenţiei chirurgicale s-au văzut la final de săptămană, cand Denis a dat primele semne de viaţă, după cele întamplate. “Am vorbit cu învăţătoarea lui, cea care ţine legătura tot timpul cu familia. Copilul a dat primele semne de revenire. A mişcat mainile şi picioarele. Mai mult, a reuşit să schimbe cateva cuvinte cu părinţii săi.”, ne-a spus Vasile Bostănaru, viceprimarul comunei Goleşti. Toţi colegii de clasă ai lui Denis îl aşteaptă pe acesta să se întoarcă la şcoală. Semnele date de acesta sunt îmbucurătoare, dar perioada de recuperare nu va fi uşoară. Marţea trecută, Denis Pisău, considerat a fi cel mai bun din clasa sa, a fost accidentat grav, după ce bicicleta pe care se afla a fost lovită de un camion al Armatei, pe strada Victoriei din Goleşti. De o săptămană, micuţul se află internat, în stare gravă, la Spitalul “Bagdasar Arsenie” din Bucureşti. Vecinii, colegii de clasă, dar şi cititorii Ziarului de Vrancea şi-au exprimentat speranţa că puştiul de 7 ani va scăpa cu viaţă şi fără sechele grave în urma tragicului incident produs la Goleşti. Speranţa este că puştiul îşi va reveni complet şi va fi din nou un om normal, care să-şi trăiască viaţa ca înainte de a fi accidentat! În general, specialiştii consideră că cei mici au o mai bună capacitate de a se regenera după astfel de încercări. Este cunoscut faptul că de-a lungul timpului, mulţi tineri răniţi grav în accidente rutiere şi-au revenit miraculos, deşi medicii nu le dădeau în prima fază prea multe şanse de a trăi. (Dan CHIRIAC)

Cititi: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/1588804352-baietelul-lovit-de-masina-armatei-da-semne-de-revenire.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.