spot_img
22.4 C
Vaslui
26-iun.-2024
spot_img

Bârladul fãrã apã din cauza unei avarii

- Advertisement -

Update 12.30: Avaria de pe Bulevard Epureanu a fost rezolvata de  catre lucratorii Aqua Vas Barlad. In maxim doua ore toti barladenii vor avea apa la robinete.

PE USCAT! În aceastã dimineatã, începând cu orele 8.00, tot municipiul Bârlad a rãmas fãrã apã potabilã. Vasile Ungureanu, directorul Aquavas SA – Sucursala Bârlad ne-a precizat cã a fost opritã alimentarea cu apã a întregului oras, deoarece existã o avarie gravã pe Bulevardul Epureanu. “Nu stim cât o sã dureze interventia la conducta de pe Epureanu, patru sau cinci ore, poate si mai mult. Vom vedea, suntem aici si se intervine pentru ca populatia sã nu stea fãrã apã chiar astãzi, duminicã”, a spus Vasile Ungureanu. Mai multe amãnunte despre ce s-a întâmplat vom prezenta în numãrul de mâine al cotidianului nostru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Din 1974 până în prezent s-au oprit apa in Barlad!deci este tradiție în acest sens! Nu va mai umflați că refaceți conductele ! Tradiția rame tradiție! Întreruperea apei a unui oraș de 75000 de suflete!!!! Nici Vasluiul nu are atâta populație! De care să îți bați joc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.