spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

“FC Vaslui a aruncat bomba”

- Advertisement -

DIFICIL…Dupã ce etapa trecutã nu a reusit sã smulgã nici un punct de pe terenul Universitãtii Cluj, FC Vaslui se întoarce în aceastã searã pe “Municipal” pentru confruntarea cu Pandurii Târgu-Jiu. Derby-ului locului 5 pune fatã în fatã douã echipe aflate în suferintã, una din punct de vedere financiar, cealaltã din punct de vedere fotbalistic.

Problemele prin care trece FC Vaslui au ajuns si la urechile adversarilor de azi, însã, spre deosebire de alti antrenori, Petre Grigoras acordã un interes maxim confruntãrii din aceastã searã. Tehnicianul gorjenilor este convins cã în ciuda dificultãtilor pe care “galben-verzii” le traverseazã din punct de vedere financiar, acestia formeazã în continuare una dintre cele mai puternice echipe din Liga I. “ Vaslui este o echipã puternicã, care chiar dacã are probleme, a dovedit cã are jucãtori profesionisti si toate meciurile pe care le-au jucat le-au tratat serios. Nu cred cã se mai pune problema dacã va juca cu juniorii sau nu. Asa au pãcãlit si pe Steaua, au mers si au câstigat. La fel a fost si la meciul cu Corona si U Cluj, sigur vor arunca bombite si la meciul cu noi dar sunt sigur cã vor juca si îsi vor apãra blazonul de fotbalisti. La cum ne-am prezentat noi în ultimele partide, cu sigurantã în seara asta va fi un duel dezechilibrat. Vaslui a demonstrat, a avut rezultate bune. Mizez pe dorinta echipei mele, vedem câtã putintã avem, jucãtorii vor încerca sã arate cã meritã sã rãmânã la Pandurii. Vedem, orice se poate întâmpla. Pandurii a câstigat douã meciuri în deplasare pe terenuri unde se câstigã greu.” a declarat Petre Grigoras înaintea meciul cu FC Vaslui. În tabãra gazdã, situatia capãtã accente tot mai dramatice cu fiecare sãptãmânã ce trece. Cu cinci etape înaintea finalului de campionat, titularul din poartã, Vytautas Cerniauskas a decis sã punã capãt colaborãrii cu trupa moldavã, acuzând întârzieri salariale. Cu toate acestea, Botez si Bularda au misiunea de a încropi o echipã care sã ducã întrecerea la bun sfârsit.

Probleme de lot pentru cele douã bãnci tehnice

În timp ce la FC Vaslui, antrenorii Costinel Botez si Florin Bularda nu se vor putea baza pe serviciile lui Cesar Ortiz, suspendat o etapã din cauza cartonasului rosu primit în meciul de la Cluj, Petre Grigoras nu-o va avea disponivbil în aceastã searã pe Mamele, suspendat si Buleicã accidentat.

Echipe probabile

FC Vaslui: Straton, Viveiros, Balaur, Prahic, Musat, Madson, Razzotti, Gil Bahia, Abelairas, Antal, Temwanjera

Pandurii Târgu-Jiu: Ungurusan, Paraskevas, Bratu, Momcilovic, Anton, Breeveld, Nistor

Erico, Giusti, Nicoarã

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.