spot_img
19.6 C
Vaslui
23-sept.-2024
spot_img

Iatã, cine i-a ajutat pe tinerii huseni de la „Românii au talent”!

- Advertisement -

SOLIDARI Putini sunt husenii care stiu cã cei doi tineri care au fãcut o impresie formidabilã pe scena de la „Românii au talent” si a cãror trupã de dans se numeste „RWB” sunt printre cei mai fideli colaboratori ai Cercului Militar Husi, loc în care, de altfel, în ultima vreme, o multime de oameni talentati ai orasului, si-au gãsit un spatiu de manifestare neîngrãdit al talentului lor. Acest lucru se datoreazã unei echipe inimoase de la Cercul Militar, care a stiut sã atragã parteneriate frumoase, cu cei mai talentati dintre huseni.

În urmã cu douã seri, pe scena Cercului Militar Husi s-a desfãsurat un spectacol cu totul special, dedicat sustinerii celor doi bãieti din trupa „RWB”, în drumul lor spre celebritate. Bãietii sunt foarte apreciati sI, deocamdatã, foarte secretosi în tot ceea ce reprezintã parcursul lor în cadrul binecunoscutei emisiuni TV. Pentru ei si în aplauzele unei sãli pline, au mai evoluat si alti copii talentati precum Maria Moraru, Alexandru Moraru si Delia Silion, cu totii pasionati de pian, Roxana Condrea, Maria Parfene, Oana Marian si Mihnea Ciupilan (coordonati de profesoara Valeria Szecheresz); dansatorii ansamblului „Sãlcioara”, coordonati de profesoarele Mihaela Antici si Maria Moldovanu; Azia (nume de scenã) – o elevã talentatã de la Colegiul Agricol „Dimitrie Cantemir”, Dragos Minut, Augustin Cosmin, un grup de dansatori de la Clubul Elevilor (coordonati de coregrafa Doina Biru), dar si grupul de muzicã folk, coordonat de Daniela Hagiu. Peste douã ore a durat întregul eveniment, aplaudat îndelung de publicul prezent în sala de spectacole a Cercului Militar.

Cercul Militar pregãteste o serie de evenimente special, în preajma sãrbãtorilor Pascale!

De altfel, acesta este doar unul dintre evenimentele culturale pe care actuala echipã a Cercului Militar Husi, condusã de seful Cercului, Liviu Vivian Petroi, alãturi de Liviu Turcanu, seful comenduirii garnizoanei, dar si Mihai Gabriel, Ghiurtu Florin, Marian Gherasin, Constantin Capsa, Gabriel Romila (toti membri ai trupei de teatru „Camuflaj”) si Camelia Hagiu, le-au prezentat publicului. De curând a fost organizatã o expozitie de carte, cu prilejul împlinirii a 10 ani de la intrarea în NATO (cu literaturã de specialitate, reviste legate de importantul eveniment); chiar în aceastã perioadã este prezentatã publicului si o expozitie de caricaturã extrem de reusitã, izvorâtã din talentul elevilor Colegiului Agricol „Dimitrie Cantemir”, coordonati de profesoara Mihaela Andrescu. În pregãtire se aflã încã trei evenimente, ce se vor desfãsura în perioada premergãtoare sãrbãtorilor pascale: douã expozitii – una cu lucrãri ale mesterilor populari din Husi, dar si din alte zone, iar cealaltã, cu creatii artizanale apartinând copiilor din HusI; pe 17 aprilie va avea loc si un spectacol cu toti colaboratorii institutiei, care pregãtesc deja momente surprinzãtoare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.