spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

L-au călcat hoţii de 4 ori

- Advertisement -

*Bistriţeanul a fost prădat de bunuri în valoare de 10.000 de lei *După ce-au forţat uşa unei case din Alexandru cel Bun, infractorii s-au înfruptat din oala cu sarmale

Un locuitor din Bistriţa, comuna Alexandru cel Bun a avut neşansa să fie prădat de 4 ori, în decurs de doar câteva luni, de o gaşcă de infractori formată din 5 persoane, din care doi minori.

Probabil că indivizii îl ochiseră de mai multă vreme, deoarece păgubitul avusese un magazin, iar după închiderea afacerii omul adusese marfa acasă, în special electrocasnice. Valoarea prejudiciului calculată de oamenii legii a fost de 10.000 de lei. Cum însă „ulciorul nu merge de multe ori la apă”, ultima aventură a fost depistată în scurt timp de poliţiştii din comună, care i-au prins pe făptuitori, ce locuiau în acelaşi sat cu proprietarul bunurilor furate . Oamenii legii au descoperit infractorii după mai multe filaje şi acţiuni specifice muncii lor.

Hoţii au sustras două laptopuri, bijuterii din aur, dar şi valută. Din cei 5 autori, doar unul singur avea antecedente penale. Spre norocul proprietarului, bunurile vândute de infractori prin comună şi în oraş, au fost recuperate de poliţişti, în proporţie de 80%.

Dar acest furt nu este singular. În urmă cu aproximativ două săptămâni, un minor din Viişoara (ajutat se pare şi de alţi tineri) au dat mai multe lovituri, în special la gospodăriile nelocuite, sau acolo unde proprietarii vin mai rar. Aşa a fost şi în cazul unui locuitor din Viişoara „vizitat” de hoţi noaptea, când omul era plecat în oraş. Interesant că indivizii cu pricina după ce i-au forţat uşa de la intrare n-au furat bunuri de valoare (cum ar fi o drujbă care se afla la vedere), în schimb, aceştia s-au înfruptat din oala cu sarmale, lăsându-l pe proprietar fără mâncare, dar şi surprins în acelaşi timp. Mai mult ca sigur că tinerii „specialişti” în jafuri căutau bani şi nu alte obiecte gospodăreşti care i-ar fi dat de gol. Şi în acest caz, oamenii legii i-au prins în scurt timp pe infractori, care erau tot din satul Viişoara, şi cunoşteau „terenul”.

V. ANDRIEŞ

Cititi: http://ziarulceahlaul.ro/l-au-calcat-hotii-de-4-ori/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.