spot_img
26.9 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

„Conducãtorii iubiti” s-au plâns politiei cã au fost … acostati! (VIDEO)

- Advertisement -

RÃZBUNARE Supãrati pe faptul cã bârlãdenii i-au huiduit si le-au cerut socotealã pentru faptul cã si-au trãdat alegãtorii, deputatul Adrian Solomon si Dumitru Buzatu, i-au dat pe protestatari pe mâna Politiei Locale Bârlad, de la care asteaptã mãsuri dure împotriva acestora. Mai mult, Dumitru Buzatu si deputatul Adrian Solomon i-au amenintat pe protestatari si au spus cã vor cere „capul” celor care se ocupã cu ordinea si linistea publicã, pentru cã nu si-au fãcut datoria de a-l apãra pe el alesul neamului. „Sã plece acasã!”, a spus Solomon, amenintând în acest caz Jandarmeria, Politia Localã si Politia Municipalã Bârlad, desi în fata sediului nu s-a petrecut nicio infractiune. Plângerea adresatã Politiei locale se referã la faptul cã au fost „acostati”, iar în legile din România acostarea de persoane nu este faptã penalã si nici administrativã, decât dacã este urmatã de violentã.

Faptul cã în seara de joi, 6 martie, deputatul Adrian Solomon si Dumitru Buzatu au dat nas în nas cu protestatarii bârlãdeni care i-au apostrofat serios pentru pozitia de lobbisti ai Chevron-ului, n-a rãmas fãrã ecou. Nervos, deputatul Solomon a proferat amenintãri cu duiumul la emisiunea unde au fost prezenti, amenintãri care s-au transformat si în fapte concrete. Astfel, la Politia Localã Bârlad a fost depusã, conform spuselor a doi agenti comuntari trimisi în misiune de identificare a protestatarilor, o plângere din partea celor doi pentru „acostare de persoane”. Zelosi, agentii locali au trecut la îndeplinirea misiunii si asearã, la orele 18.00 s-au prezentat frumos cu camerã de fotografiat si de filmat, cu agendã si pix, cerând protestatarilor din fata Primãriei Bârlad sã se legitimeze. Cele 10 -15 persoane prezente pe scãrile Primãriei Bârlad searã de searã, de peste cinci luni de zile, s-au revoltat, unii dintre ei refuzând sã fie identificati iar altii, mai cuminti, spunându-si doar numele. Vãzând cã nu prea au avut succes, politistii locali i-au fotografiat pe cei prezenti si au plecat la sediu. În acelasi timp, protestatarii au rãmas pe pozitii, fãrã a se lãsa intimidati. Cu sigurantã cã se va lãsa cu ceva amenzi, pentru cã domnii Solomon si Buzatu, nu pot rãmâne cu onoarea „nereperatã” dupã ce au dat piept cu strigãtele si reprosurile bârlãdenilor mintiti cu nerusinare de cei doi, înainte de a fi alesi. Vã reamintim cã PSD Vaslui si Bârlad a folosit ca armã electoralã lupta împotriva gazelor de sist si a fracturãrii hidraulice, iar dupã ce au ajuns la putere, au schimbat macazul, devenind cei mai aprigi sustinãtori ai companiei americane si a explorãrii si exploatãrii gazelor de sist prin fracturare hidraulicã.

Amenintãrile lui Solomon în direct la televiziunea de partid!

„În fiecare pãdure existã uscãturi si în fiecare breaslã existã oameni care sar dincolo de limitele statutului breslei pe care o slujesc sau a cãrtii sfinte, cã n-am vãzut în Sfânta Scripturã cã sã iesi cu parul la oameni, ci din contrã Iisus spunea ca sã ridice piatra cel care se simte fãrã de prihanã. Nu sunt de acord cu modul în care se încearcã sã fie manipulati oamenii nevinovati, de multe ori de bunã credintã, nestiutori ai unor probleme, punându-i în niste situatii de multe ori exagerate si care încep sã creadã cã vine apocalipsa peste ei. Si tocmai din imposibilitatea de a afla ei însusi adevãrul cred pe cel îmbrãcat în hainele si straiele preotesti si stie el cã le spune adevãrul. (…) Dar una este militantismul si ecologismul si alta este agresiunea asupra unui demnitar al tãrii si eu nu voi lãsa lucrurile nepedepsite. Iar cei care nu pot sã aplice legea în tara asta, cã eu nu sunt Daniel Andrei sã umblu cu bodyguarzi pe stradã, vor trebui sã plece din functiile pe care le au. Pentru cã eu sunt un cetãtean cinstit si onest al acestei localitãti si m-au votat oamenii sã-i reprezint în Parlament. Si dacã unul singur mã atinge cu un deget, cel care trebuie sã asigure linistea si ordinea publicã în târg, pleacã acasã! Si asta o spun pentru toti cei care i-au pus pe sãracii oameni sã se comporte aproape descreierat, fãrã logicã, fãrtã ratiune, fãrã capacitatea de a transmite un mesaj. Stau de sase luni aproape în fata Primãriei Bârlad si protesteazã împotriva cui? Cã n-am vãzut sã se adreseze cuiva, nimãnui sã-i cearã sã vinã sã vorbeascã si asa mai departe. Existã niste legi în tara asta si eu voi cere sã fie aplicate, pentru cã dincolo de faptul cã sunt reprezentantul oamenilor, sunt cetãtean în aceastã tarã si în libertate sau în democratie libertatea ta se opreste acolo unde începe libertatea mea (!!??). Si dacã mi-ai încãlcat libertatea mea de a circula liber pe stradã, de a merge într-o anumitã directie, atunci trebuie sã plãtesti. Pentru cã asa sunt legile în democratie. Îti respect libertatea ta, tu trebuie sã o respecti pe a mea. Ce gaze s-au adus la Bârlad? Unde vede lumea sonde la Bârlad? Despre ce vorbim aicea?”, a spus Adrian Solomon la postul privat de televiziune care apartine lui Dumitru Buzatu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.