spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Suflet chinuit la 8 ani. Mama a vrut să-l ucidă, iar tatăl plecat se ceartă cu bunicii pentru el

- Advertisement -

Tatăl micuţului de 8 ani, aflat în Italia, a anunţat că vrea să ia copilul în grijă. Familia mamei nu este de acord şi vrea să păstreze custodia copilului.

Fostul soţ al Cristinei Benchea, fe­me­ia în vârstă de 36 de ani care a încercat să se sinucidă acum două săptămâni înghi­ţind mai multe pastile, este interesat să preia custodia băiatului său. Copilul de opt ani, pe care mama l-a supus unui gest extrem de sinucidere fortaţă prin ingerarea aceloraşi medicamente puternice, a fost internat în stare gravă la Spitalul de Pediatrie „Sfânta Maria“ şi ţinut sub ob­servaţie mai mult de zece zile. În acest timp, Direcţia Generală de Asistenţă So­cială şi Protecţia Copilului a realizat o anchetă pentru a stabili soarta copilului, iar din primele declaraţii se pare că, deşi tatăl copilului nu mai corespondase cu băiatul său după divorţul de soţie, acum şi-ar dori să se ocupe de creşterea acestuia. „Tatăl băiatului a luat legătura cu noi şi şi-a exprimat dorinţa de a avea grijă de copil. El ne-a sunat din Italia şi ne-a spus că vrea să se îngrijească de fiul său. Chiar intenţionează să o trimită pe mama sa (bunica micuţului, n.r.), din Mă­răşeşti, ca să ia copilul dacă după ancheta noastră stabilim să-i încre­din­ţăm copilul“, au precizat reprezentanţii DGASPC. Tatăl copilului a menţionat că îşi va da silinţa ca fiului său să nu-i lip­sească nimic, şi se va asigura că bunicii vor avea bani cu care să se ocupe de îngrijirea sa. În timp ce bărba­tul se afla în Italia, fosta sa soţie decidea acum două săptămâni să se sinucidă şi să-l ucidă şi pe fiul lor de numai opt ani. Femeia, fostă profesoară de religie, pregătise mai multe sedative pe care le-a ingerat şi pe care i le-a dat şi fiului său. Cei doi au supravieţuit şi au avut noroc de bunicul copilului, cel care i-a găst în agonie şi a alertat auto­rităţile. Cristina Benchea suferea de de­pre­sie după ce a dat divorţ, însă nu a apelat la ajutorul specialiştilor. Familia copilului din partea mamei îşi doreşte însă ca minorul să rămână la ei. „Fata mea va lua tratament, se va vindeca şi nu va mai face vreodată aşa ceva. Această tragedie a avut loc din cauza unei boli netratate, însă dacă merge la medic totul va fi bine. Nu vrem să ne despărţim de copil, şi nici ea nu-şi doreşte acest lucru. Îl iubeşte normal, iar când a decis să-l ia cu ea pe cealaltă lume a făcut-o tot din prea multă dragoste, pentru a nu-l lăsa aici să sufere“, a precizat bunicul băiatului în vârstă de opt ani.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/suflet-chinuit-la-8-ani-mama-a-vrut-sa-l-ucida-iar-tatal-plecat-se-cearta-cu-bunicii-pentru-el–41020.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.