spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Patru bârlãdeni medaliati cu aur la Cupa României de Semi Kempo (foto)

- Advertisement -

Centrul Sportiv Apollo din Bucuresti a gãzduit, pe data de 15 februarie, întrecerile Cupei României de Semi Kempo si Submission, primul eveniment competitional al anului 2014 organizat de cãtre Federatia Românã de Kempo. Concursul a reunit peste 200 de sportivi si sportive de la cluburi din Bucuresti, Giurgiu, Vaslui, Urziceni, Tulcea, Galati, Bârlad, Mangalia si Râmnicu Vâlcea, care s-au confruntat, pe categorii de greutate, în cadrul grupelor de vârstã 6-8 ani, 8-10 ani, 10-12 ani, 12-14 ani, 14-16 ani, 16-18 ani si peste 18 ani. La competitia de submission s-au aflat la start 160 de sportivi de la 17 cluburi, iar la cea de semi kempo au fost înscrisi 206 sportivi de la 21 de cluburi. Clubul sportiv WAZARY DOJO Bârlad, a participat la acest concurs cu un lot de 12 spotivi iar finalul concursului au reusit sã aducã la Bârlad 16 medalii din care patru de aur, cinci de argint si sapte de bronz, unii sportivi participând la ambele probe.

Medalie de aur: Chiper Teodor, Albu Alexandru, Olteanu Adelina, Codreanu Angelica

Medalie de argint: Savin Ionut, Popa Stefan, Nenita Alberto, Olteanu Cosmin, Codreanu Angelica

Medalie de bronz: Armene Florin, Veniamin Vlad, Argesanu Johnny, Chiper Teodor, Olteanu Adelina, Chirila Tudor la ambele probe.

„Cred cã cea mai mare realizare a noastrã pentru acest început de an este afilierea la Federatia Românã de Kempo, o afiliere de mult asteptatã prin care rezultatele obtinute sunt omologate si recunoscute de Ministerul Tineretului si Sportului. Fiind singurul club din Bârlad afiliat la Federatia Românã de Kempo suntem onorati ca prin rezultatele noastre sã putem reprezenta comunitatea bârlãdeanã la concursurile organizate de aceasta. Vreau sã felicit sportivii nostri pentru munca si dãruirea datã pe tatami, mai ales la proba de submission unde am reusit sã câstigãm din nouã categorii la care am fost înscrisi patru medalii de aur, trei de argint si douã de bronz. Multumesc pãrintilor pentru sustinerea copiilor în participarea la acest concurs si încrederea acordatã, multumesc SC Metalrom Industry SRL Bârlad, multumesc conducerii Scolii Generale <<Principesa Elena Bibescu>> din Bârlad pentru sprijinirea activitãtilor clubului nostru”, a precizat sensei Alexandru Rotaru, presedintele Clubului sportiv WAZARY DOJO din Bârlad.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.