spot_img
5.9 C
Vaslui
20-oct.-2024
spot_img

Spitalul Negreşti va fi redeschis

- Advertisement -

Spitalul Orăşenesc Negreşti, închis în urmă cu trei ani în urma unei decizii a guvernului Boc, ar putea fi redeschis, după ce primăria a recâştigat în instanţă dreptul de folosinţă pentru unitatea sanitară, a declarat, luni, primarul oraşului Negreşti, Vasile Voicu.

„Procesul a fost unul îndelungat, dar acum ne bucurăm că s-a făcut dreptate

pentru miile de locuitori din Negreşti şi din localităţile limitrofe, privaţi vreme de peste doi ani de zile de un drept fundamental, cel la sănătate. Odată cu închiderea spitalelor în anul 2011, s-a comis o mare nedreptate faţă de oameni. Cât a stat închis spitalul, aparatura s-a mai deteriorat. Trebuie să vedem rapid ce măsuri vom lua. Acum nu dispunem de bani pentu eventualele reparaţii şi aşteptăm ca reprezentanţii Consiliului Judeţean Vaslui să găsească cea mai bună soluţie pentru redeschiderea spitalului, a declarat primarul oraşului Negreşti, Vasile Voicu.

Autorităţile susţin că cea mai bună soluţie este redeschiderea unităţii ca secţie externă a Spitalului Judeţean Vaslui, astfel încât cheltuielile legate de întreţinere şi de personal să fie suportate de Consiliul Judeţean Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.