spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Realizatoarea emisiunii „Tezaur folcloric” MARIOARA MURĂRESCU a murit

- Advertisement -

Realizatoarea tv a emisiunii „Tezaur folcloric” MARIOARA MURĂRESCU a murit azi-noapte, la vârsta de 66 de ani, după o lungă suferinţă.

În ultimii ani, MARIOARA MURĂRESCU a avut mari probleme de sănătate.

În luna iunie, MARIOARA MURĂRESCU a fost supusă, la Cluj, unei intervenţii de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală.

Trupul neînsufleţit va fi depus astăzi la sediul TVR.

MARIOARA MURĂRESCU și-a petrecut sărbătorile în spital, luptând cu cancerul și cu depresia.

Episoadele de chimioterapie la care a fost supusă în ultimii ani o marcaseră profund, au povestit apropiaţii realizatoarei TV. „Am vorbit recent cu dânsa şi mi-a frânt inima… Mi-a spus: «În limbă mai au să mă înţepe, că în rest m-au înţepat peste tot». Mi-am dat seama că nu mai suporta tratamentul din spital. Acum, mi-a spus că urmează o terapie mai blândă şi că aşteaptă să vadă dacă dă rezultate”,  a mărturisit recent un interpret de folclor, vechi colaborator al „Tezaurului folcloric”.

De-a lungul carierei sale, MARIOARA MURĂRESCU a organizat numeroase festivaluri de folclor, concerte de colinde, emisiuni duplex cu Televiziunea Moldova la Bucureşti şi Chişinău.

De asemenea, a realizat primul disc de aur „Tezaur folcloric” (1992), prima casetă video „Tezaur folcloric” (2000), lucrarea „Cu ochii lumii” (cuprinzând diverse opinii despre emisiunea „Tezaur folcloric”).

Citiţi mai mult: NEWS ALERT. MARIOARA MURĂRESCU a murit – Actualitate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/marioara-murarescu-a-murit-1079867.html#ixzz2ry1efG00
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.