spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

CUTREMURĂTOR. Care au fost ultimele cuvinte ale studentei Aura Ion, înainte de a muri

- Advertisement -

Cătălin Pivniceru, unul dintre medicii aflați în avionul care a aterizat forțat, săptămâna trecută, în Munții Apuseni, a povestit ultimele ore în care tânăra studentă la Medicină a fost conștientă.

Aura Ion era întinsă pe jos, acoperită cu  hainele medicilor, și nu putea respira. Radu Zamfir a încercat timp de mai multe ore să o resusciteze, după ce aceasta a intrat în stop cardio-respirator.

“Radu, nu pot respira! Radu, nu pot respira!”, au fost ultimele cuvinte rostite de Aura Ion, a povestit medicul Cătălin Pivniceru.

El a mai spus că după impact, doctorii din avion și-au pus singuri diagnostice și au încercat să se încălzească, în așteptarea salvatorilor.

Aura Ion, studenta de 23 de ani care și-a pierdut viața în accidentul aviatic din Munții Apuseni, a fost înmormântată cu onoruri militare săptămâna trecută, la Cimitirul Ghencea 3 Militar.

Citiţi mai mult: CUTREMURĂTOR. Care au fost ultimele cuvinte ale studentei Aura Ion, înainte de a muri – Actualitate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/cutremurator-care-au-fost-ultimele-cuvinte-ale-aurei-ion-inainte-de-a-muri-1079845.html#ixzz2rxSlFCfD
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.