spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

I-a tăiat gâtul unui ieşean cu o coasă, a fost lăsat liber, dar acum e trimis în judecată

- Advertisement -

Procurorii îl acuză pe Dumitru Craiu de tentativă la omor calificat. Reamintim că „Ziarul de Iaşi“ a tras un semnal de alarmă după ce judecătorii luaseră iniţial decizia de a-l lăsa în libertate pe agresor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tri­bu­nalul Iaşi au decis ieri trimiterea în ju­de­cată a unui bărbat acuzat de tentativă la omor calificat. Lui Dumitru Craiu, de 35 de ani, din Drăguşeni, i se impută că ar fi lovit un vecin în zona gâtului, în urma unui conflict verbal. Craiu a fost reţinut iniţial de procurori în luna noiembrie, însă elibe­rat de Tribunalul Iaşi după ce judecătorul de şe­dinţă nu a fost convins că e autorul faptei. În urma articolelor publicate în cotidianul nos­tru, bărbatul a fost în cele din urmă arestat de instanţa de recurs. Potrivit rechizitoriului, pe 6 noiembrie 2013, Craiu s-a întâlnit cu mama victimei Petrişor Alexa (25 de ani), femeia reproşându-i că, în perioada în care a lucrat în Grecia, Craiu ar fi avut un conflict cu un alt fiu al ei. „Supărat de aceste reproşuri, inculpatul a devenit agre­siv verbal, împrejurare în care victima a intervenit, lovindu-l cu pumnul. Incul­pa­tul a revenit la locuinţa victimei după două ore, ameninţând cu acte de violenţă pe membrii familiei acesteia. La ora 20, victima a aflat de vizita inculpatului şi a plecat la locuinţa acestuia pentru a-i ce­re explicaţii, luând totodată asupra sa o bucată de ţeavă în lungime de 1,2 m. Vic­ti­ma nu a folosit ţeava pentru a-l ataca pe inculpat, ci a lăsat-o sprijinită de gard, ce­rându-i inculpatului să poarte o discu­ţie“, au transmis reprezentanţii Parchetu­lui de pe lângă Tribunal.

Aceştia au mai arătat că Dumitru Craiu a ieşit pe drumul sătesc cu o coasă cu care i-a secţionat ju­gu­lara victimei şi i-a pus viaţa în pericol.

Petrişor Alexa a fost însă salvat de me­dici şi a avut nevoie de 90-100 de zile de îngrijiri medicale.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/i-a-taiat-gatul-unui-iesean-cu-o-coasa-a-fost-lasat-liber-dar-acum-e-trimis-in-judecata–37958.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.