spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Șerban Huidu, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ: “Nu avea nici o şansă!”

- Advertisement -

Șerban Huidu este una dintre vedetele care au luat atitudine în cazul tragediei din munții Apuseni, în urma căreia Adrian Iovan a murit. Șerban Huidu și-a adus aminte despre accidentul pe care l-a suferit în Austria și din cauza căruia a fost în comă mai multe zile.

El a comparat timpul de reacție al autorităților austriece și cel au autorităților din România.

“E ca şi cum în cazul accidentului meu la ski paramedicii austrieci m-ar fi lăsat 5 ore în zăpadă unde, dacă aş fi dat colţul ar fi spus: nu a murit înghetat, ci pentru că avea traumatism cranio-cerebral, era în comă şi multiple leziuni cervicale! Nu avea nici o şansă!
Cât cinism şi câtă lipsă de compasiune din partea unui nene care ar trebui să salveze oameni! Şi când te gândeşti ca domnul Arafat era un << sfânt >> care conducea serviciul SMURD! Stare de REVOLTĂ împotriva României şi a sistemelor din România, împotriva medicilor care se plâng zi de zi, că, vezi Doamne, au salarii mici şi împotriva sistemului medical care lasă de dorit şi mai ales împotriva celor ce ne conduc. Le transmit un călduros F…’VĂ ÎN GURĂ!”
Acest articol este proprietatea Evz Monden și este protejat de Legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parțială a conținutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicațiile tipărite – ziarul Evenimentul zilei, iar pentru publicațiile online – www.evzmonden.ro
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.