spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Mihai Mărgineanu, DEZVĂLUIE de ce a trebuit să moară ADRIAN IOVAN

- Advertisement -

Vestea că Adrian Iovan a murit a făcut înconjurul țării și foarte multe persoane publice au criticat slaba viteză de reacție a autorităților. Artistul Mihai Mărgineanu a fost, însă, și mai aspru.

Mihai Mărgineanu, la rândul său pilot, a scris despre motivul care l-a determinat pe Adrian Iovan să piloteze ultima cursă din viața lui.

“De ce pilota cmd. Iovan un avion cu piston?
Pentru că Tarom l-a scos la pensie la 50 de ani cu o experienţă de 16.000 de ore pe Boeing. Pentru ca Statul i-a tăiat pensia sub nivelul cheltuielilor dumnealui.

Pentru că BlueAir-ul lu’ Iordache nu i-a plătit munca dându-i ţeapă pe faţă. Pentru că, OM fiind, s-a alăturat profesorilor de la SSAB – Şcoala Superioară de Aviaţie Bucureşti – și pentru că accepta să facă misiuni plătite cu un pumn de arginți ca să poată acoperi pensia alimentară pentru băiatul lui minor, făcut cu croitoreasa APACA.

De ce nu s-a alarmat sistemul, conform procedurilor, la dispariția de pe radare a aeronavei ?
De ce România nu are un centru de urgenţe ?

Pentru că trebuie să schimbe cmd. Iovan, încă o dată, un sistem bolnav ținut de nişte legi defecte şi plin de oameni putrefacţi, care nu au fost încă scoşi la pensie.
Dumnezeu să te odihnească, prieten drag!”, a mai scris Mihai Mărgineanu pe contul său de Facebook.

Adrian Iovan (55 de ani) a murit luni seara, după ce a fost nevoit să efectueze cu avionul pe care îl pilota o aterizare de urgență. Din cauza rănilor, Adrian Iovan a murit la două ore după tragedie. În avionul de mici dimensiuni se afla o echipă medicală, iar o tânără doctoriță, rezidentă, Adriana Ion (23 de ani), a decedat și ea. Autoritățile au ajuns la locul accidentului la 6 ore după ce s-a anunțat incidentul.

Mihai Mărgineanu are brevet de pilot. “Eu am început școala de pilot pentru că sunt absolut și iremediabil dependent de zbor”, povestea, într-un interviu mai vechi, Mărgineanu.

Acest articol este proprietatea Evz Monden și este protejat de Legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parțială a conținutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicațiile tipărite – ziarul Evenimentul zilei, iar pentru publicațiile online – www.evzmonden.ro
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.