spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

ACCIDENT AVIATIC. VODAFONE explică SITUAŢIA COMUNICAŢIILOR MOBILE în cazul ACCIDENTULUI AVIATIC

- Advertisement -

ACCIDENT AVIATIC. Salvarea întârziată a victimelor dinACCIDENTUL AVIATIC APUSENI şi localizarea aproximată au condus la speculaţii privind eficacitatea comunicaţiilor mobile în cazul ACCIDENTULUI AVIATIC. Vodafone România a emis o poziţie oficială asupra acestui eveniment.

ACCIDENT AVIATIC. „Reţeaua Vodafone România a funcţionat optim în zona accidentului, ceea ce a permis utilizarea serviciilor de telefonie mobile la faţa locului şi efectuarea localizării în momentul apelului la 112. Potrivit prevederilor legale, sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112 este administrat de STS, care prelucrează datele primite de la operatorii de telefonie mobilă, în momentul iniţierii apelurilor. Aceste date sunt oferite ulterior de către autorităţi echipelor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Operatorii de telefonie mobilă sunt obligaţi prin lege să asigure confidenţialitatea convorbirilor telefonice şi să nu ofere informaţii despre acestea”, este poziţia oficială a Vodafone România, oferită pentru Libertatea.

ACCIDENT AVIATIC. Pilotul ADRIAN IOVAN şi o studentă în anul V la Institutul de Medicină Militară din Bucureşti, AURELIA ION şi-au pierdut viaţa după ce avionul de mici dimensiuni de tip BN2, la bordul căruia se afla un echipaj medical, a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba. Unul dintre medicii din aeronavă a reuşi să sune la 112, la ora 16.16, anunţând incidentul.

ACCIDENT AVIATIC. În avion se aflau patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor -, o studenta şi doi membri ai echipajului de zbor – pilotul Adrian Iovan şi copilotul Răzvan Petrescu.

ACCIDENT AVIATIC. Pilotul Adrian Iovan a fost găsit încarcerat, iar studenta era în stop cardio-respirator, cu hipotermie severă, nemaiputând fi salvată.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/accident-aviatic-vodafone-explica-situatia-comunicatiilor-mobile-in-cazul-accidentului-aviatic_1363002.html#ixzz2r6ximPaK
Follow us: @realitatea on Twitter

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.