spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Măruță, făcut praf de un invitat: „Nu am avut mari aşteptări de la această emisiune”

- Advertisement -

Vineri, la cea de-a doua ediţiei specială a emisiunii “La Măruţă” a avut ca temă – Dan Spătaru. Invitaţi în platou au fost soţia artistului şi prieteni ai acestuia, printre care şi Daniel Gheorghe, în calitate de director al Festivalului de Muzică Uşoară “Dan Spătaru”.

Slaba documentare pe subiect a făcut ca în emisiune să se strecoare mai multe erori, taxate de Daniel Gheorghe pe site-ul său de socializare. “Nu am avut mari aşteptări de la această emisiune. Sunt realizatori care ştiu doar să gafeze: Dan Spătaru a fost denumit regele aplauzelor la Sopot, în Polonia, nicidecum în Cuba, cum au afirmat. Imaginile de la Festivalul Dan Spătaru au fost puse la dispoziţie din arhiva organizatorilor, nu din sursa YouTube, cum au menţionat… Asta înseamnă nedocumentarea realizatorilor emisiunii. “Felicitări” pentru că sunt emisiuni care promoveazムincultura şi “personalităţi” de marca Bianca Draguşanu& comp!”.

sursa: www.evzmonden.ro

Acest articol este proprietatea Evz Monden și este protejat de Legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parțială a conținutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicațiile tipărite – ziarul Evenimentul zilei, iar pentru publicațiile online – www.evzmonden.ro
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.