spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img
- Advertisement -

MICHAEL SCHUMACHER. Este a treia săptămână de comă pentru campionul Michael Schumacher (45 de ani), ca urmare a unui teribil accident la schi, în staţiunea franceză Meribel.

MICHAEL SCHUMACHER, în continuare în comă. De zece zile, nicio comunicare oficială nu a fost făcută despre starea sănătăţii sale, caracterizată drept critică, dar stabilă, scrie francetvsport.fr. Cotidianul german Bild susţine că Michael Schumacher n-ar mai fi în pericol de moarte imediată. Dar riscurile rămân, iar important este acum să iasă din comă.
Mai multe publicaţii germane îşi exprimă temerile în legătură cu situaţia medicală a lui Michael Schumacher. Săptămânalul Focus vorbeşte chiar despre o “comă pe viaţă”, după ce a discutat cu mai mulţi experţi despre situaţia campionului, în timp ce Bild adaugă că starea lui Michael Schumacher este atât de gravă, încât nu este prevăzută pentru moment o scoatere din coma artificială.

Site-ul 20min.ch îl citează pe neurologul Erich Riederer, potrivit căruia această comă artificială în care este menţinut MICHAEL SCHUMACHER este un semn foarte rău. “De obicei, se încearcă scoaterea pacienţilor din comă după două-trei săptămâni. Rănile suferite de Michael Schumacher trebuie să fie foarte grave. Urmarea este incertă, acesta ar putea rămâne luni în şir în comă. Ar putea suferi paralizii sau tulburări de vorbire. Ar putea avea nevoie de asistenţă pentru cele mai nesemnificative gesturi cotidiene. Michael Schumacher nu va mai fi niciodată acelaşi”, este de părere Erich Riederer.

Următoarele zile ar putea fi decisive. Potrivit neurochirurgului Philippe Decq, de la spitalul Beaujon din Clichy, citat de F1.com, “termenul fatidic îl reprezintă cele trei săptămâni. Dacă după trei săptămâni de la producerea unui traumatism cranian grav nu există un semn de trezire, care se caracterizează în primul rând printr-o deschidere a ochilor, atunci lucrurile sunt foarte grave din punctul de vedere al prognosticului”.

realitatea.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.