spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Senatorul PNL care l-a acuzat pe Ponta de TENDINŢE DICTATORIALE: Miniştrii liberali ar vrea să mi se ÎNCHIDĂ GURA

- Advertisement -

Senatorul PNL Cristian Bodea, care a avertizat în urmă cu două zile asupra tendiţelor „putiniste” ale lui Victor Ponta, spune acum că miniştrii liberali îşi doresc să îi fie închisă gura.

„Aseara, sedinta furtunoasa a Biroului Permanent Teritorial al PNL Bihor… Pareri impartite… Unii primari ma lauda, imi spun ca bine le spun. Altii se lamenteaza, suparati ca nu le va mai da musiu Ponta bani. Altii, ca am dreptate, dar ce rezolv daca spun?

Mesajul de la ministrii liberali… Ca imi fac doar imagine proprie si fac rau filialei, pentru ca, daca nu mi se inchide gura de aici, inseamna ca ei sunt de acord cu mine. Ca, poate, am dreptate, dar nu se face asa, ci ‘in familie’. Ca nu asa se lucreaza la guvernare…

Mda… Bine, dragilor, am inteles… Am gresit!… Trebuia sa fiu constructiv si sa nu critic, ci sa vin direct cu textul OUG pt desfiintarea Parlamentului…”, a scris senatorul PNL pe o reţea de socializare.

În urmă cu două zile, senatorul PNL de Bihor Cristian Bodea s-a arătat profund nemulţumit de atitudinea Guvernului faţă de parlamentari. “Aproape 95% dintre iniţiative sunt respinse. Îi recomand premierului să dea o ordonanţă de urgenţă prin care să desfiinţeze Parlamentul. Să jucăm pe faţă”, a atacat liberalul.

„Toata lumea este fericita. Asta e situatia. Si dl. Ponta nu are cum sa o nege. Asta e decizia care sta in fata liderilor USL, daca vrem sa functionam normal, dupa regulile democratice, care se aplica foarte bine in toate tarile dezvoltate. Ori, altfel, facem o democratie originala, in care ne prefacem ca avem institutii ca si ceilalti, dar conduce un singur om. Ne putinizam sau nu? Asta e intrebarea la care trebuie sa se gandeasca dl. Ponta. Numai sa ne spuna si noua”, a subliniat senatorul.

Autor:  Ovidiu Albu

Citiţi mai mult: Senatorul PNL care l-a acuzat pe Ponta de TENDINŢE DICTATORIALE: Miniştrii liberali ar vrea să mi se ÎNCHIDĂ GURA – Politica > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/senatorul-pnl-care-l-a-acuzat-pe-ponta-de-tendinte-dictatoriale-ministrii-liberali-ar-vre-1077439.html#ixzz2qdzxxlZM
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.