spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Ce calități terpautice susțin doi tineri că are urina. ”În fiecare zi beau o ceașcă sau două”

- Advertisement -

Cuplurile obișnuite preferă să se relaxeze după o zi obositoare cu un pahar de vin sau de ceai.  Însă John Dixon și iubita lui Bex Long au obiceiul să își bea propria urină.

Tinerii susțin că urina este ca o băutură energizantă care elimină simptomele depresiei și le fac ochii mai strălucitori și pielea mai curată.

Ei au admis, de asemenea, că o folosesc și pentru răni sau tăieturi.

John a explicat că de șapte ani bea în fiecare zi câte o ceașcă sau două de urină proprie, după ce un prieten i-a lăudat virtuțile.

Atunci când a întâlnit-o pe Bex a convins-o să facă același lucru, iar fata a rămas impresionată de calitățile urinei în ameliorarea simptomelor depresiei.

”Am suferit de depresie timp de 10 ani și luam medicamente, iar după ce am băut urină m-am simțit pentru prima dată după mult timp fericită”, a declarat Bex.

Ea a mai adăugat că mirosul și gustul urinei depinde de ce ce bei și mănânci.

sursa: www.doctorulzilei.ro

Acest articol este proprietatea Doctorul Zilei și este protejat de Legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parțială a conținutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicațiile tipărite – revista Doctorul Zilei, iar pentru publicațiile online – www.doctorulzilei.ro
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.