spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Cazul incredibil al copilului care nu poate clipi

- Advertisement -

Un baietel din SUA sufera de o boala rara care il pune in imposibilitatea de a clipi. Familia lui are nevoie de 20.000 de dolari pentru a putea apela la ajutorul specialistilor, incepand deja sa stranga banii necesari.

Corbin Durant, in varsta de trei ani, are o boala rara care determina micsorarea creierului, scrienews.com.au. Familia lui are nevoie de 20.000 de dolari pentru investigatii la o clinica de specialitate.

Copilul s-a nascut si cu probleme ale inimii, inclusiv una care ii afecteaza o valva cardiaca. Din pacate, el nu isi poate misca niciun muschi al fetei si nu poate clipi deloc. Natasha Durant, mama lui, spune ca cea mai mare problema este cea cerebrala.

Aceasta poate duce la pierderea capacitatii de miscare si la afectarea vorbirii. Doctorii spun ca el sufera de o afectiune genetica, insa numeroase teste facute in acest scop nu au aratat nicio anormalitate. Ei au comunicat familiei ca un posibil diagnostic ar putea fi pus la o clinica denumita Mayo. Familia lui a strans deja jumatate din banii necesari consultatiei.

Cititi: http://www.ziare.com/magazin/inedit/cazul-incredibil-al-copilului-care-nu-poate-clipi-1276141

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.