spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Un frizer modest de 93 de ani lasa mostenire o avere fabuloasa

- Advertisement -

Primarul unui sat francez de 850 locuitori a facut marti un anunt surprinzator: satul a mostenit 2,5 milioane de euro in valori mobiliare si bunuri, lasate prin testament de un fost frizer, originar din satul cu pricina.

Potrivit Le Parisien, batranul care a lasat mostenirea era un fost frizer pasionat de bursa, care traia in conditii modeste la Paris, intr-o locuinta de 20 de metri patrati, de la etajul 5, fara lift.

Raymond Bru a lasat comunei natale 2,5 milioane de euro din vanzarea proprietatilor si din asigurarea de viata, ceea ce reprezinta o valoare de trei ori mai mare decat bugetul actual al comunei.

A mai lasat mostenire trei case si apartamentul din Paris unde corpul sau a fost gasit la cateva zile dupa moartea sa, la 93 de ani, conform aceleiasi surse. Valoarea locuintelor se ridica la circa 400.000 de euro.

Din declaratiile martorilor reiese faptul ca batranul si-a dorit sa lase mostenirea orasului in care a vazut lumina zilei. Era foarte cunoscut in sat, venea sa-si viziteze fratele care a murit inaintea lui. Cei doi frati au fost singuri si n-au avut copii.

Binefacatorul a avut o singura dorinta: bunurile imobiliare din sat sa ramana timp de 100 de ani in patrimoniul satului si daca municipalitatea considera oportun, sa denumeasca o strada „Raymond et Claude Bru”.

Banii mosteniti ar putea contribui la renovarea scolii, a centrului satului si in special a caselor mostenite, care vor fi date spre inchiriere.

sursa: http://www.ziare.com/magazin/inedit/un-frizer-modest-de-93-de-ani-lasa-mostenire-o-avere-fabuloasa-1276353

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.