spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

O bunica va da nastere propriului nepot

- Advertisement -

O femeie in varsta de 58 de ani din Utah, Statele Unite, asteapta sa dea nastere copilului fiicei sale, acceptand sa fie mama purtatoare a propriului nepot.

Julia Navarro, o peruana care locuieste in SUA, a fost de acord sa-i fie implantat un ovul fecundat, provenit de la fiica ei.

Lorena McKinnon, in varsta de 32 de ani, a avut un sir de avorturi, insa anul trecut ea a hotarat, impreuna cu mama sa, sa recurga la aceasta metoda pentru a putea avea copii, potrivit Medical Xpress.

„Ca o familie, trebuie sa ne ajutam reciproc”, a declarat Navarro, care asteapta sa dea nastere copilului la inceputul lunii februarie.

Ea si fiica sa au semnat un contract cu privire la drepturile parentale, ele urmand si un program special de consiliere psihologica.

„Psihologii au vrut sa se asigure ca am stiut ce va urma, asa ca ne-au pregatit din punct de vedere mental. In general, contractele mamelor surogat sunt incheiate cu persoane pe care nu le cunosti.

A fost ciudat sa fac un contract cu mama mea”, a spus McKinnon. Medicii i-au dat 45% sanse femeii de 58 de ani ca implantul sa aiba succes. Insa, sarcina a mers fara probleme, fara niciun fel de boala a mamei surogat.

Navarro a trebuit sa fie supusa unor teste pentru a se verifica daca ea este apta, din punct de vedere fizic, sa poata da nastere unui copil, la aceasta varsta, dupa o perioada de menopauza de 12 ani.

sursa:  http://www.ziare.com/magazin/inedit/o-bunica-va-da-nastere-propriului-nepot-1276957

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.