spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Misterioase figuri geometrice in California. Sa fi fost un OZN?

- Advertisement -

Aparitia inexplicabila, langa orasul Salinas din California, SUA, a unor figuri geometrice ciudate, constand intr-un cerc mare, altele mai mici si cateva patrate, a starnit neliniste atat in partea locului, cat si in alte zone din Statele Unite, de unde au venit destui curiosi sa le vada.

Existenta acestor desene nu poate fi explicata, populatia locala n-a vazut pe nimeni creandu-le, nimeni nu stie nimic, toti isi pun intrebari, relateazaMix Stuff.

Dimensiunile gigantice ale figurilor, corelate cu precizia constructiei geomerice amintesc de desene asemanatoare seculare sau chiar milenare descoperite in America de Sud (de exemplu, la Nazca, in Peru), in Orientul Mijlociu, sau altele mai recente, cum au fost cele aparute in 2008 la Barbury Castle, Marea Britanie, si disparute intre timp.

In astfel de conditii, nu putini isi imagineaza ca sunt opera unor fiinte extraterestre.

Dar de ce sa fi facut asa ceva? De ce au crezut ca avem nevoie de desenele lor? Ce mesaj ar putea purta semnele geometrice desenate de ei? Sunt intrebari la care nici macar nascocitorii de fanteziiOZN-iste nu sunt in stare sa dea un raspuns.

Si totusi, desenele excutate in iarba exista acolo, la Salinas, in California. Mai exista si marturia a doi trecatori, care pretind ca vazusera, in ziua de 30 decembrie 2013, un fulger chiar pe locul respetiv si sunt siguri ca urmele de pe iarba sunt opera fulgerului.

Dar nici fulgerul care deseneaza figuri geometrice nu pare a fi o explicatie.

Pentru ca desenele sa nu dispara, iar faptul sa nu ramana uitat, fotograful profesionist american Julie Belanger s-a deplast la fata locului cu elicopterul in ajunul Anului Nou si le-a fotografiat, relateaza si ABC News.

Dar nici el n-a gasit o explicatie, dupa cum n-a reusit nimeni sa explice ciudatul fenomen. Numai ufologii isi continua presupunerile, tot mai fanteziste, si insista din ce in ce mai mult pe interventia extraterestrilor, mizand desigur pe faptul ca nu avem o alta explicatie.

Sursa: http://www.ziare.com/magazin/inedit/misterioase-figuri-geometrice-in-california-sa-fi-fost-un-ozn-1276344

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.