spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Robinson Crusoe exista: Un fost milionar traieste pe o insula pustie de aproape 3 decenii (Video)

- Advertisement -

Asemenea celui mai cunoscut erou al lui Daniel Defoe, Robinson Crusoe, un australian isi duce veacul pe o insula pustie de aproape trei decenii.

Este vorba despre David Glasheen, care locuieste pe Restauration Island, o insula situata in nord-estul Australiei, inca de acum 27 de ani, la 2.410 kilometri de Brisbane, transmite portalul belgian7sur7.be.

Singura faptura care ii alina singuratatea este catelul Quasi. David a renuntat voluntar la civilazatie in 1987, dupa ce a fost parasit de sotie si de noroc: era un om bogat, insa a pierdut sapte milioane de euro, intreaga sa avere, la bursa.

David are astazi 69 de ani si se considera un om privilegiat. Traieste intr-un spatiu idilic si nu are alta grija decat procurarea hranei, lucru pe care il face precum civilizatiile de odinioara: pescuind sau culegand ceea ce natura ii pune la dispozitie. Mai mult, el prepara si propria bere din ingrediente naturale.

Totusi, australianul sustine ca uneori singuratatea este grea, dar ca nu si-a pierdut speranta ca „va aparea o sirena si in viata lui”. Pana atunci insa, el nici nu se gandeste sa renunte la micul sau paradis pentru nimic in lume.

Sursa: http://www.ziare.com/magazin/inedit/robinson-crusoe-exista-un-fost-milionar-traieste-pe-o-insula-pustie-de-aproape-3-decenii-video-1277322

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.