spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Remediu chinezesc secular pune capat chelirii

- Advertisement -

Recent, lumea stiintifica a fost socata de o veste neasteptata, rezultatul a decenii de cercetari profunde – CADEREA PARULUI SE POATE VINDECA !

Doctor A. Chan , americanca, nascuta in China, a urmat cursurile de Dermatologie la Universitatea de Medicina Stanford. Dupa absolvirea cu onoare a facultatii, Dr. Chan a petrecut mai mult de 20 de ani lucrand la Autoritatea de Cercetare in domeniul Dermatologiei, conducand studii clinice si cautand remedii pentru o multime de afectiuni ale pielii considerate incurabile.Una dintre aceste afectiuni este chelirea-partiala sau totala.

Dupa decenii de cercetari si testari ale efectelor diferitilor compusi care stimuleaza cresterea parului, Dr. Chan a descoperit in sfarsit ingredientul care lipseste pentru ca remediul chelirii sa functioneze si pe care,fiind inca incomplet, nu a putut sa-l dezvaluie timp de aproape 20 de ani.Este vorba de o extrem de rara planta, care creste doar in cateva locuri speciale din lume si a carei comercializare a fost restrictionata pana acum. „Amestecata cu alte elemente vindecatoare, aceasta planta pur si simplu actioneazamagic asupra scalpului – il acopera cu par nou crescut!”„, a explicat ieri,Dr. Chan, in timpul unei conferinte tinuta in Chicago,SUA.
Dupa 20 de ani de cercetari si testari clinice, Dr. Chan a reusit in sfarsit sa patenteze remediul unic, care vindeca chelirea. Produsul ei nemaipomenit a trecut prin 16 teste si conform cu estimarile stiintifice a dovedit succes in98.7% dintre cazuri, vindecand chelirea si parul degradat. . Mai mult,aceasta solutie nu numai ca „a readus parul la viata” dar i-a imbunatatit imens si calitatea prin hranirea scalpului si reconstructia in intregime a foliculilor de par, astfel ca firele de par sa creasca mai puternice si de trei ori mai repede.

Cunoscuta cercetatoare a fost de acord sa-i dea un interviu corespondentei noastre, Mya Allen.

Iata ce ne-a spus.

img2

D-na Allen: Buna Profesor Chan, ce faci?

Dr. Chan: Buna! Sunt foarte entuziasmata! Nu trebuie sa-mi spui „profesor”. (rade)

D-na Allen: Oh, bine. Dr. Chan, poti sa ne spui ceva mai multe lucruri despre descoperirea care a rezolvat problema caderii parului, a cheliei?

Dr. Chan: Da, bineinteles, este o povestire interesanta. Ca cercetator modern am practicat mai mult in SUA si Europa.Eram obisnuita sa cred ca daca tehnologia de varf sau amestecul de produse chimice nu functioneaza, atunci nici altceva nu poate functiona….Dar m-am inselat de data asta. N-as fi crezut niciodata ca raspunsul la studiile mele il voi gasi in Asia…
Acum zece luni,am fost in vizita, impreuna cu mama mea si alti membri ai familiei, intr-un orasel din China. Acest orasel este locul de nastere al bunicului meu- ce coincidenta, nu-i asa? (rade). M-a socat peste limita un lucru la locuitorii acestui orasel – nimeni, absolut nimeni nu avea chelie sau par alb! Nici macar o persoana, si am vazut si oameni in varsta, peste 90 de ani! Toti aveau par negru, sanatos, fara nici o urma de inceput de chelie!
Am inceput sa cercetez si am aflat ca exista un remediu special pe care ei il folosesc ca parul lor sa fie-cum sa spun-frumos si totodata sa reziste trecerii timpului, deasemenea. – Era ca un sirop dens, de culoare verde inchis, pe care il aplicau la radacina parului prin masare.Aspectul lui era dezgustator ! (rade)

D-na Allen: Care este numele plantei si cum de nu a fost folosita in medicina pana acum?

Dr. Chan: Stii, nu a fost folosita in medicina din vest.Chinezii trateaza de secole ranile,inflamatiile pielii,chelirea cu extractul realizat din aceasta planta uscata.Mi-au spus ca numele plantei este He Shou Wu, care inseamna “remediu pentru orice maladie”. In latina numele ei este Fallopia multiflora. Vindecatorii vechi au tinut in secret aceasta planta si planuiau sa ramana secreta, pana am aparut eu si am inceput sa pun intrebari!

D-na Allen: Dr. Chan, ce i-a determinat sa va lase sa scoateti din Asia aceasta planta?

Dr. Chan: Au avut incredere in mine,deoarece, sunt chinezoaica dupa cum vezi (zambeste, aratand spre fata ei). Au avut incredere in mine pentru ca sunt medic.Si in ultimul rand,au fost de acord sa folosesc planta lor in solutiile mele, pentru ca i-am facut sa inteleaga cati oameni din intreaga lume vor beneficia de proprietatile curative ale acestei plante, care ii vor ajuta sa se vindece de boli considerate incurabile de catre medicina din vest.Au vrut sa ajute si bineinteles, institutul la care lucrez le-a platit in consecinta pentru aceasta planta, dar a meritat intru-totul!

D-na Allen: Dr. Chan, sunt in prezent oameni care beneficieaza deja de aceast amestec de plante si care este efectul ei practic asupra celor cu chelie?

Dr. Chan: Da, Sunt peste 1000 de oameni, barbati si femei, care s-au oferit voluntar sa participe la testarea clinica a produsului, care a durat mai mult de jumatate de an. Toti aveau probleme, ca diferite forme ale chelirii,par uscat sau degradat. Le-am aplicat de 2 ori pe saptamana aceasta solutie,la radacina parului-pe parul proaspat spalat.Peste 2 luni am fost uimiti cand am observat ca 98.7% dintre participanti se bucurau de cresterea parului nou in diferite parti ale capului! Cativa au fost atat de impresionati ca au inceput sa planga… La femeile cu par lung, dar subtire si degradat am observat ca le cresc fire de par mai groase, mai puternice si mai lucioase, au inceput sa aiba un par ca vedetele de la TV, serios. Rezultatele au fost spectaculoase, 98.7% eficacitate – este aproape maximul spre care se poate tinde in privinta tratarii parului degradat si a cheliei…Este o descoperire stiintifica nemaintalnita pana acum .

D-na Allen: O ultima intrebare Dr. Chan – produsul dvs. Este deja pe piata si care este numele lui?

Dr. Chan: Echipa mea a primit patentul pentru acest produs, deci laboratorul nostru este, practic, singurul care are aprobare sa-l produca. Este destul de dificil,datorita cantitatii mici de He Shou Wu, putem produce doar o cantitate limitata de flacoane de spray. Nu vei putea gasi acest produs in farmacii,super market sau magazine bio.Il poti comanda doar online pe websiteul sau oficial, si daca ai noroc vei reusi sa cumperi produsul care iti va fi livrat acasa in cateva zile.Am numit produsul FulFix, deoarece este chiar ceea ce face – iti rezolva toate problemele legate de par. Este singura cale sa scapi de chelie si sa ai un par sanatos,stralucitor si puternic.Este o promisiune pe care Natura o face.Este o mare realizare, nemaintalnita pana acum in domeniul tratarii problemelor parului.

Sursa : http://www.healthycounselor.com/ro2CVzSrI/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.