spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

ncredibil: Un iaht cat un oras plutitor – Are si pista de Formula 1 (Galerie foto)

- Advertisement -

„Strazile din Monaco” este denumirea unui iaht extrem de indraznet, care isi propune sa duca un adevarat oras pe apa, prin intreaga lume.

Ambarcatiunea imita strazile celebrului principat, cunoscut mai ales ca destinatie de lux a celor mai bogati oameni, scrie Daily Mail.

El include chiar si un circuit de curse pentru karting, care-l imita pe cel de Formula 1, gazduit de Monaco in fiecare an, a explicat Rob McPherson, unul dintre fondatorii proiectului.

iaht oras plutitor Monaco

Iahtul are la bord inclusiv un submarin, un loc special amenajat pentru aterizarea elicopterelor, precum si mai multe piscine si jacuzzi.

Interiorul lui are o arhitectura deosebita, iahtul avand o inaltime totala de 155 de metri. Pe el pot fi gazduite in conditii de lux 16 persoane, la bordul navei putand fi prezenti si 70 de membri ai echipajului.

oras plutitor iaht

Proprietarul lui va avea un apartament special, cu propriul lift, locuinta fiind legata de toate zonele ambarcatiunii. El va avea la dispozitie chiar si o curte proprie.

iaht oras plutitor Monaco lux

Proiectul acestei ambarcatiuni luxoase a fost terminat in sase luni, costul sau fiind de 400 de milioane de dolari.
http://www.ziare.com/magazin/inedit/incredibil-un-iaht-cat-un-oras-plutitor-are-si-pista-de-formula-1-galerie-foto-1276608

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.