spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Succes incredibil: Cafeneaua unde platesti trei penny pe minut si iti speli si vesela

- Advertisement -

Prima cafenea din Marea Britanie care percepe taxa doar pentru a fi acolo a fost deschisa de curand, avand un mare succes. Consumatia este gratuita, iar ca bonus ai Wi-Fi.

Este o cafenea care ofera la discretie biscuiti, ceai cat poti sa bei si Wi-Fi nelimitat. Cat platesti? 3 penny minutul!

Nota de plata include doar sederea in cafenea, nu si consumatia. Este vorba de primul cafe pay-per-minut – Ziferblat – ceea ce inseamna ca se plateste numai pentru timpul petrecut in cafenea.

Ai ocazia sa-ti speli singur vasele

Atunci cand clientii intra in cafeneaua din East London, primul lucru pe care il fac este acela de a lua un ceas din dulapul special aflat la intrare si de a-l pastra cu ei pana la plecare. Clientii au de asemenea posibilitatea de a-si prepara singuri ceaiul, cafeaua sau isi pot spala singuri vesela, daca doresc.

Modelul s-a dovedit deja popular in Rusia, unde proprietarul Ziferblat, Ivan Mitin, detine noua sucursale care au 30.000 de clienti pe luna, relateaza Daily Mail.

Cafeneaua a fost descrisa ca fiind mai mult unexperiment social, care a luat nastere din visul utopic al proprietarului.

Ideea este de a pune la dispozitie „spatiu liber”, in masura in care clientii sunt tratati mai mult ca „micro-chiriasi”.

In timpul „vizitei” lor in cafenea, isi pot face singuri cafeaua sau ceaiul la o masina profesionala sau isi pot pregati propria mancare in bucatarie.

Localul din Londra a Ziferblat pune la dispozitie, pe langa un pian, si o colectie de carti.

Patronul a declarat, in prima luna de la inaugurarea cafenelei din Marea Britanie, ca londonezii s-au obisnuit deja cu acest fel de cafenea.

„Londonezii sunt mai pregatiti pentru un astfel de concept si au inteles ideea instantaneu. Este amuzant sa vezi oameni care asteapta la coada sa-si spele vesela. Nu e obligatoriu, dar e de apreciat. Chiar se ajuta reciproc in a-si pregati meniul. Este ceva social. Ne gandim la oaspetii nostri ca la niste micro-chiriasi, toti impartind acelasi spatiu”, a spus el.

Cititi : http://www.ziare.com/magazin/inedit/succes-incredibil-cafeneaua-unde-platesti-trei-penny-pe-minut-si-iti-speli-si-vesela-1276569

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.