spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

(Suceava) Doi elevi în vârstă de 16 ani, de la LPS Suceava, au stopat o tentativă de tâlhărie

- Advertisement -

Doi elevi de la Liceul cu Program Sportiv au făcut o faptă bună chiar în prima zi de şcoală a noului an, punând instituţia de învăţământ suceveană într-o lumină favorabilă. Luni după amiază, în jurul orei 15.30, Daniel Cojocaru şi Lucian Florean, elevi în clasa a X-a D şi componenţi totodată ai echipei de juniori A a Liceului cu Program Sportiv, ce activează în Campionatul Naţional, tocmai ieşiseră de la şcoală şi aşteptau autobuzul în staţia Curcubeul, din cartierul George Enescu. În acel moment, atenţia le-a fost atrasă de strigătele unei femei mai în vârstă, aflată în apropiere, care tocmai fusese deposedată cu forţa de poşetă, de către un individ venit în mare viteză. Spre lauda lor, cei doi adolescenţi n-au stat prea mult pe gânduri şi s-au lansat într-o cursă de urmărire a infractorului, care, spre bucuria victimei agresiunii, s-a soldat cu happy-end.

Autorul tâlhăriei a fost prins şi imobilizat după doar câteva sute de metri de către Daniel şi Lucian, fiind predat ulterior poliţiştilor de la Biroul de Investigaţii Criminale, în aplauzele celor prezenţi.

„Sunt mândru că avem asemenea elevi la şcoala noastră şi cred că nu sunt singurii care ar fi reacţionat astfel în situaţia dată. Asta înseamnă că dascălii de la noi la şcoală îşi fac bine treaba la acest capitol, al educaţiei copiilor”, a declarat directorul Liceului cu Program Sportiv Suceava, Ioan Radu.

Făptuitorul a fost identificat în persoana lui Marian S. în vârstă de 28 de de ani, din comuna Botoşana, un individ cunoscut cu probleme psihice. Drept urmare, acesta a fost internat la secţia de psihiatrie a Spitalului Burdujeni, unde se va stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2014-01-08/Doi-elevi-in-varsta-de-16-ani-de-la-LPS-Suceava-au-stopat-o-tentativa-de-talharie#ixzz2pt9wRX00

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.