spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Secundele teribile înainte de accidentul mortal. Prodecanul nu pare să aibă probleme la volan. Mărturia unui martor al coliziunii

- Advertisement -

Ziarul de Iasi“ a stat aseară de vorbă cu şoferul care circula chiar în faţa Mercedes-ului izbit de maşina decanului de la Horticultură, care a murit ieri-dimineaţă lângă Tecuci. Șoferul avea o cameră funcţională pe bord, cu care a filmat traficul, Hilux-ul decanului trecând milimetric pe lângă el şi izbind în plin maşina din spatele său. Profesorul Gică Grădinariu se afla în maşină alături de decanul facultăţii, Lucia Drăghia, şi de fiul rectorului universităţii, Cătălin Vîntu. Prodecanul Grădinariu a pătruns pe contrasens, aparent fără motiv, unde s-a izbit de un autoturism Mercedes. El avea afecţiuni coronariene, suferind o operaţie de bypass în urmă cu mai mulţi ani.

Prof.univ.dr. Gică Grădinariu, prodecanul responsabil cu activitatea didactică de la Facultatea de Horticultură a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu“ de la Brad, s-a stins din viaţă ieri-dimineaţă, la ora 8.20, într-un grav accident de circulaţie. Acesta conducea o Toyota Hilux a instituţiei şi se îndrepta împreună cu mai multe persoane din structura de conducerea a facultăţii către Bucureşti, pentru a participa la o întâlnire a societăţii horticultorilor. În maşină se aflau atât decanul facultăţii, prof.univ.dr. Lucia Drăghia, cât şi fiul rectorului universităţii, Cătălin Vîntu. „Nici unul dintre ei nu are nimic, în afară de domnul profesor. Este o pierdere foarte mare pentru universitate, oricum am privi, de la poziţia sa, la tot ceea ce a făcut până acum în calitate de dascăl şi de decan. Resimţim cu toţii pierderea sa, şi aceasta se resimte şi mai puternic atunci când vine pe neaşteptate; este destul de dureros, şi nici cuvintele nu sunt îndeajuns“, a declarat prof.dr. Vasile Vîntu, rectorul instituţiei.

A intrat lent pe contrasens

Conform primelor analize ale poliţiştilor ajunşi la faţa locului, maşina condusă de prof.dr. Gică Grădinariu a intrat pe contrasens fără un motiv anume, neavând în faţă vreun obstacol sau vreun alt autovehicul pe care să fi încercat să-l depăşească.

Mai mult pe: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/secundele-teribile-inainte-de-accidentul-mortal-prodecanul-nu-pare-sa-aiba-probleme-la-volan-marturia-unui-martor-al-coliziunii-video–27877.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.