spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

O tânără a cerut ajutorul poliţiei după ce a apelat la serviciile unei „vrăjitoare”

- Advertisement -

O tânără în vârstă de 18 ani a făcut reclamaţie la poliţie împotriva unei aşa-zise vrăjitoare la care a apelat pentru a-i ghici viitorul.

Victima a ajuns în cele din urmă să fie păcălită de necunoscuta cu „puteri paranormale”, care a început să o ameninţe că-i face ei vrăji dacă nu continuă să trimită bani.

Vineri după-amiază, Daniela B., din municipiul Piatra Neamţ, a venit la sediul Poliţiei municipiului Suceava şi a povestit tot ce i s-a întâmplat de când a apelat la serviciile „vrăjitoarei Sonia”.

Pe 15 octombrie, a găsit pe internet un anunţ cu aşa-zisa vrăjitoare şi serviciile ei complete şi, naivă, tânăra, care face cursuri de cosmetică la Suceava şi locuieşte cu chirie, a sunat la respectivul număr de telefon.

Fata le-a mărturisit poliţiştilor că vroia să-şi afle viitorul şi să ştie cum va arăta soţul ei.

Necunoscuta de la telefon i-a spus tinerei că o poate ajuta, cu condiţia să-i trimită diferite sume de bani, prin Western Union, pe numele Alina Trandafir.

Lucru pe care Daniela B. l-a făcut. „Astfel, în zilele 19, 20, 24 şi 25 ale lunii octombrie, partea vătămată a trimis prin curierat suma totală de 2.000 lei şi, discutând la telefon cu presupusa <vrăjitoare>, aceasta i-a solicitat în continuare bani”, a transmis ieri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu.

Când tânăra i-a spus că nu mai are bani, „vrăjitoarea” a trecut la ameninţări, spunându-i că îi va face vrăji negative. „I-a creat astfel convingerea că dacă nu va mai trimite bani, i se va întâmpla ceva rău”, a adăugat inspectorul principal Epureanu.

Dându-şi seama că a fost înşelată, Daniela B. s-a dus la poliţie şi a reclamat toate „vrăjile” prin care a rămas fără 2.000 de lei. „Cercetările continuă pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune”, precizează purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.