spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Femeia de serviciu de la motel le-a furat plicurile în care erau cardurile de salarii şi codurile PIN

- Advertisement -

Miercuri, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești în cauzele penale înregistrate cu autori necunoscuți privind plângerile formulate de Vasile M., de 33 de ani, din judeţul Iaşi, Vasile G., de 37 de ani, din comuna Stulpicani, și Vasile I., de 23 de ani, din judeţul Bacău, care la 19 septembrie au reclamat că în perioada 3-9 august cineva le-a sustras plicurile cu cardurile de salarii și codurile PIN aferente, ce erau păstrate într-o cameră a unui motel din comuna Vicovu de Jos, s-a stabilit că furtul a fost comis de Ramona P., de 29 de ani, din județul Vâlcea, angajată ca femeie de serviciu.

Suspecta a retras apoi sume de bani de pe cardurile respective de la mai multe ATM-uri de pe raza oraşului de domiciliu, prejudiciul total fiind de 5.700 lei.

Întrucât suspecta prezintă sarcină în 33-34 săptămâni, s-a dispus cercetarea acesteia în libertate.

„Față de Ramona P. s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi efectuarea de operaţiuni de retragere de numerar prin folosirea unui instrument de plată electronică inclusiv a datelor care permit utilizarea acestuia, fără consimţământul titularului respectiv”, se precizează în comunicatul poliţiei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.