spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

RĂNIT GRAV în accident rutier la ieșirea din BOTOȘANI. Șoferul avea permisul obținut acum 5 ZILE!

- Advertisement -

Ieri, în jurul orelor 12, la ieșirea din municipiul Botoșani, s-a produs un accident grav de circulație. Bogdan Pogoreanu, de 18 ani, elev la Liceul de Artă Ştefan Luchian, posesor al permisului de conducere de doar 5 zile, aflat la volanul unui autoturism marca Mercedes, a apăsat prea tare pedala de accelerație și a pierdut controlul direcției de mers. În urma acestui fapt, a impactat un stâlp de iluminat public, pe care l-a pus la pământ(foto) și s-a oprit în malul de pământ din partea dreaptă a drumului.

Conducătorul auto a rămas încarcerat în habitaclul autoturismului, fiind necesară intervenția echipajelor de descarcerare, care au tăiat caroseria mașinii și l-au scos afară, fiind preluat de un echipaj al ambulanței și transportat de urgență la spital.

„Permisul de conducere i-a fost eliberat astăzi. Șoferul, împreună cu un prieten, au ieșit, bănuiesc, să facă o plimbare iar deznodământul îl vedeți”, a declarat comisarul Victor Ciubotaru, șeful Biroului Rutier de la Poliția municipiului Botoșani.

Cititi: http://www.gazetabt.ro/accident-ranit-grav-in-accident-rutier-la-iesirea-din-botosani-soferul-avea-permisul-obtinut-acum-5-zile.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.