spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Urmãriti de ghinion

- Advertisement -

FC Vaslui nu reuseste sã depãseascã pragul psihologic.


MAI BUNI…FC Vaslui a pãrut asearã ca o echipã dornicã sã întrerupã seria rezultatelor negative înregistrate în deplasare. Desi au avut mai multe ocazii, au dominat partida în totalitate, galben-verzii au pierdut nemeritat, rezultatul negativ fiind cauzat în mare mãsurã de o gresealã fãcutã în defensivã.

FC Vaslui este fãrã doar si poate o echipã urmãritã de ghinion. Dupã jocul bun fãcut în urmã cu o sãptãmânã pe terenul Brasovului, galben-verzii au lãsat impresia, cel putin pentru 60 de minute, cã vor reusi într-un final izbânda împotriva celor de la Viitorul Constanta. Partida a început promitãtor pentru acestia si Mike Temwanjera semneazã prima ocazie a meciului în minutul 5. A fost faza care a dat drumul la spectacol, cele douã echipe întrecându-se apoi în ratãri. Dacã Vasluiul s-a arãtat mai preocupatã de faza constructivã a ocaziilor, Viitorul Constanta s-a multumit sã se lase dominatã si sã replice pe contraatac prin Lazãr si Gavra. Dupã o primã reprizã echilibratã ca numãr de ocazii, FC Vaslui ia cu asalt poarta lui Balauru si Pãtulea (min 49), Temwanjera (min 50), si Liviu Antal (min 52) rateazã de putin deschiderea scorului. Si cum ocaziile se rãzbunã de fiecare datã, elevii lui Bogdan Arges Vintilã deschid scorul printr-un penalty controversat acordat de Bocãnealã în minutul 67. 1-0 iar galben-verzii îsi retrãiau din nou cosmarul deplasãrilor. Vãzutã pe chipurile fiecãrui jucãtor, dezamãgirea scorului i-a împiedicat pe vasluieni sã mai punã în pericol poarta gazdelor cu aceeasi rãutate iar în minutul 78, constãntenii reusesc sã majoreze scorul cu ajutorul lui Axente. Nimic nou sub norii de la Chiajna, Vasluiul se întoarce acasã cu o nouã înfrângere în tolbã iar moralul de care vorbea Lucian Sânmãrtean pentru meciul cu Steaua cu sigurantã nu va fi dintre cele mai bune.

Pãtulea: “Puteam sã scoatem mai mult”

Unul dintre cei mai buni jucãtori ai Vasluiului, Adrian Pãtulea a declarat imediat dupã meci cã echipa sa nu merita sã ia bãtaie “ Din pãcate, ocaziile se rãzbunã. Puteam sã scoatem mult mai mult din acest meci. Nu am reusit sã profitãm de ocaziile din prima reprizã. Viitorul a reusit sã se impunã prin insistentã, dar greseala noastrã a fost cã le-am permis sã vinã peste noi. Nu a fost seara Vasluiului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.