spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Trei copii de 8, 11 şi 14 ani, cercetaţi penal pentru furt şi violare de domiciliu

- Advertisement -

Trei copii de 8, 11 şi 14 ani sunt cercetaţi penal pentru furt şi violare de domiciliu, după ce au fost surprinşi furând alimente dintr-o gospodărie din Vicovu de Sus.

Marţi, la ora 12.20, Ilie C., de 52 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a sesizat poliția despre faptul că în jurul orei 12.00 a prins trei copii care i-au sustras mai multe bunuri dintr-o anexă a locuinței.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la ora 11.50, păgubitul a observat trei fete care părăseau curtea locuinței sale.            Procedând la identificarea suspectelor, polițiștii au stabilit că acestea sunt B.M., de 14 ani,  B.A., de 11 ani, și B.E, de 8 ani, toate din localitate, care au sustras mai multe produse alimentare. Totodată, polițiștii au stabilit faptul că suspectele au mai sustras  din curtea lui Daniel C., de 38 de ani, articole de îmbrăcăminte pentru copii, iar din locuința lui Corneliu S., de 44 de ani, o geacă din imitație de piele.

„Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părților vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal față de B.M., B.A. și B.E., sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și violare de domiciliu”, se precizează în comunicatul poliţiei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.