spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Bărbat căzut dintr-o căruţă, omorât de o maşină care a trecut peste el

- Advertisement -

Un bărbat de 52 de ani, care căzuse din căruţă pe carosabil, a fost omorât de o maşină care a trecut peste el, şoferul neobservându-l din cauză că era întuneric.

Luni seară, în jurul orei 21.00, pe DJ 177C, în afara localităţii Capu Câmpului, Victor C., de 24 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic pe timp de noapte, în momentul intersectării cu un alt autovehicul care staţiona pe sensul opus de mers, având sistemul de lumini de poziţie, avarii şi proiectoarele în funcţiune, nu a observat faptul că pe partea carosabilă a sensului său de mers se află o persoană căzută pe carosabil, identificată ulterior în persoana lui Petru P., de 52 ani, din comuna Capu Câmpului, trecând cu autoturismul peste corpul acestuia.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că victima, în timp ce conducea ultima căruţă într-o coloana formată din trei atelaje hipo, a căzut pe carosabil, bărbatul fiind cunoscut ca suferind de afecţiuni cardiace.

Atelajul hipo nu a fost identificat la faţa locului, întrucât circula în coloană, acesta fiind dus de cal la domiciliul proprietarului, iar ceilalţi căruţaşi nu au sesizat lipsa victimei decât după circa 500 m, însă nu au încercat căutarea acesteia.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat şi conducătorul autoturismului staţionat pe contrasens, în persoana lui Florin B., de 26 ani, din comuna Capu Câmpului, care a declarat faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 177C, a observat pe sensul opus de mers o persoană căzută pe carosabil, oprind imediat pe partea dreaptă, moment în care a observat din sens opus autoturismul condus de Victor C., însă nu a mai reuşit să-l determine să oprească.

„Victor C. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2013-09-24/Barbat-cazut-dintr-o-caruta-omorat-de-o-masina-care-a-trecut-peste-el#ixzz2fsnmTkzs

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.