spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Botoşăneanca de la LaLa Band îşi sărbătoreşte, astăzi, ziua de naştere. Vezi ce cadou a primit de la actorul din Pariu cu viaţa!

- Advertisement -

Botoşăneanca din formaţia de muzică LaLa Band, care face furori în rândul tinerilor din România, Cristina Ciobănaşu, împlineşte, astăzi, 17 ani. Tânăra, de loc din comuna Vorona, are, astăzi, concert la Piatra Neamţ, dar şi-a sărbătorit aniversarea mai devreme, la Bucureşti , cu familia şi prietenii. Tânăra a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care ciocneşte un pahar de şampanie alături de cei dragi. Cum era de aşteptat, iubitul său, actorul din Pariu cu viaţa, care este şi coleg de trupă cu botoşăneanca, i-a oferit acesteia un cadou care a bucurat-o pe tânăra artistă. Vlad i-a oferit, astăzi, 17 trandafiri roşii şi i-a făcut un colaj cu fotografii ale lor. Cristina a fost foarte impresionată de darul primit, motiv pentru care a postat fotografiile şi pe reţeaua de socializare.

Sursa: http://botosaninews.ro/159068/social/botosaneanca-de-la-lala-band-isi-sarbatoreste-astazi-ziua-de-nastere-vezi-ce-cadou-a-primit-de-la-actorul-din-pariu-cu-viata/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.