spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

BĂTAIA încasată de Alexandra Stan, SURSĂ de BANCURI pe Internet. Uite CE LE-A DAT PRIN CAP internauţilor

- Advertisement -

S-a stins de mult scandalul dintre cântăreaţa Alexandra Stan şi fostul său impresar, Marcel Prodan. Au rămas ecourile acestuia, printre care sunt şi câteva ironii, mai fine sau mai acide la incident.

  • Alexandra Stan a fost bătută de impresarul ei, Marcel Prodan

Unul dintre bancurile cu cea mai mare răspândire pe Internet, care o au ca subiect pe Alexandra Stan, este: „De ce nu se afişa în public Alexandra Stan cu managerul ei? Pentru că bătea la ochi.”

Dar nu doar texte ironice pe seama cântăreţei au inventat internauţii, ci şi imagini pe care aceştia le folosesc pe post de comenatrii pe site-urile de socializare.

Alexandra Stan l-a acuzat pe Marcel Prodan că a bătut-o, la jumătatea lunii iunie, în urma unor certuri legate de bani. După ce ar fi fost lovită, solista, care purta discuţia aprinsă cu Marcel Prodan în maşina acestuia, staţionată pe un drum naţional, a coborât, iar cearta a continuat și afară. Managerul ar fi fost la fel de agresiv, şi, conform spuselor ei, nu a încetat să o lovească. În acel moment pe lângă ei a trecut un echipaj al poliției, care ar fi salvat-o din mâinile agresorului.

În seara incidentului, o veste îi punea pe jar pe fanii Alexandrei Stan. „Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. În prezent se recuperează. Vom reveni cu informații”, anunța managerul pe pagina oficială de Facebook a Alexandrei Stan, fără a preciza despre ce fel de incident este vorba.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/alexandra-stan-bataie-bancuri-464493.html#ixzz2fhXrDtFD

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.