spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Sexy şi ŞOCANTĂ. Cum arată cu ADEVĂRAT iepuraşul PLAYBOY care ţi-ar putea rupe patul

- Advertisement -

Milioane de femei ar fi vrut să aiba trupul ei suplu şi să arate ca ea în costumul sexy de iepuraş. Doar că ea nu s-a mulţumit cu atât şi…a forţat lucrurile.

Un vis urât

Una dintre disciplinele considerate a fi destinate bărbaţilor, deoarece culturismul feminin continuă să fie un subiect tabu. Însă Brigita, chiar dacă a ajuns la un moment dat iepuraş Playboy, a dat curs visului pe care l-a avut dintotdeauna, şi anume acela de a deveni „culturistă”, după cum notează şi ph-online.ro.

Dar… Ceea ce pentru ea a însemnat realizarea unui vis, pentru ceilalţi înseamnă imagini şocante cu o femeie „umflată” cu steroizi. Unele reacţii din presa tabloidă americană fiind destul de dure, de genul celei că „Brigita a ajuns în momentul de faţă un vis urât”.

1Citiţi mai mult: Sexy şi ŞOCANTĂ. Cum arată cu ADEVĂRAT iepuraşul PLAYBOY care ţi-ar putea rupe patul / GALERIE FOTO – EVZ Monden > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/sexy-si-socanta-cum-arata-cu-adevarat-iepurasul-playboy-care-ti-ar-putea-rupe-patul-gal-1058092.html#ixzz2fPyO32mQ
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.