spot_img
24.1 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

PERVERSUL de lângă CADAVRUL unei VEDETE. Ce a FĂCUT

- Advertisement -

Un „detaliu” care a fost făcut public abia acum scandalizează opinia publică.

Este vorba despre momentul în care trupul neînsufleţit al cântăreţei Whitney Houston a fost ridicat din camera de hotel, moment care de-abia de curând  a „ieşit” la iveală.

Pentru vârsta ei

Atunci când agenţii de poliţie au intrat pentru a lua cadavrul, unul dintre oamenii legii, un sergent, ar fi dat cearşaful la o parte şi a început să…laude trupul neînsufleţit, fără pic de respect pentru persoana decedată din faţa lui.

„Drace, încă arată bine, nu? E femeie bine pentru vârsta ei şi starea în care se află”, a început să se mire poliţistul, spre indignarea colegilor săi. Unul dintre aceştia, Brian Weir, a făcut şi o plângere scrisă la superiori în legătură cu comportamentul şefului său.

I-au fost retrase

Numai că, surse din cadrul poliţiei au dezvăluit că totul a fost muşamalizat şi că reclamaţia nici măcar nu a fost înregistrată. Ba mai mult, şi colegii lui Weir par să fi suferit de amnezie: nu-şi amintesc de episodul invocat de omul legii.
În tot acest timp, ofiţerul a avut de suferit din cauza reclamaţiilor făcute. I-au fost retrase privilegiile, iar colegii săi îl hărţuiesc permanent.

Citiţi mai mult: PERVERSUL de lângă CADAVRUL unei VEDETE. Ce a FĂCUT – EVZ Monden > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/perversul-de-langa-cadavrul-unei-vedete-ce-a-facut-1057949.html#ixzz2fKaCDiY8
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.