spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

O nouă despărţire ŞOC în showbiz! O vedetă din Pro TV şi iubitul ei şi-au spus „Adio!”

- Advertisement -

Trei ani de logodnă s-au dus pe apa sâmbetei! Când toată lumea se aştepta la o nuntă, Magda Pălimariu (34 de ani) şi Piticu (33 de ani), pe numele real Ionuţ Dumitru, şi-au spus “Adio”! Despărţirea celor doi, care a avut loc acum câteva zile, i-a şocat pe apropiaţii acestora, care nu credeau că povestea lor de dragoste va avea un astfel de deznodământ.

  • Magda Pălimariu și Ionuț Dumitru au fost logodiți timp de trei ani

Magda Pălimariu şi Piticu locuiau sub acelaşi acoperiş, mergeau împreună la sala de sport, iar toate fotografiile în care apăreau alături ilustrau cât de mult se iubesc! Dar ceva n-a mai funcţionat… Aşa că, în urmă cu câteva zile, cei doi au decis s-o ia fiecare pe drumul lui.

“Nu a fost un eveniment care a apărut brusc şi nici nu a fost o decizie luată în pripă. Se pare că programul încărcat pe care l-am avut atât eu, cât şi Ionuţ, în ultimii doi ani, ne-a făcut să ne petrecem mult timp separat şi, încetul cu încetul, relaţia s-a erodat. Cu puţin timp în urmă, am avut o discuţie în care am luat decizia că e mai bine să ne separăm. Locuiam împreună, dar acum fiecare poate să stea în casa lui”, a povestit Magda, în exclusivitate pentru Libertatea.

Frumoasa prezentatoare a rubricii “Vremea” de la PRO TV susţine că, deşi despărţirea a fost grea, nu s-a pus pe jelit.

“Relaţia s-a erodat în timp, programul încărcat nu ne mai permitea să petrecem mult timp împreună, astfel că ne aşteptam ca situaţia să ajungă în acest punct. Sigur că este un moment trist pentru amândoi, dar a fost o despărţire fără lacrimi sau certuri”.

Magda nu se grăbeşte să-şi găsească un nou iubit

Magda mai spune că, dacă ar afla din ziare sau din gura prietenilor că Piticu şi-a găsit iubită, n-ar fi geloasă, ba dimpotrivă. “M-aş bucura pentru el, m-aş bucura să-l ştiu fericit. E decizia lui ce va face în continuare, nu e loc de gelozie”. Iar despre o nouă idilă, acum, în ceea ce-o priveşte, nici nu poate fi vorba.

“Nu mă pot gândi în acest moment la o nouă relaţie. Las lucrurile să decurgă de la sine, sunt relaxată, nu îmi ocup mintea cu ceva ce se poate întâmpla în viitor. Îmi place să trăiesc prezentul, pentru că am încredere că viaţa ştie să aranjeze bine lucrurile”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.