spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Poliţiştii ieşeni au „cules” la miezul nopţii trei tineri care se drogau

- Advertisement -

Noaptea trecută, poliţiştii ieşeni de la Secţia 2 au găsit trei tineri care se drogau. În jurul orei 23:00, ei au văzut o maşină în care se aflau doi tineri care fumau dintr-o singură ţigară. Când s-au apropiat de tineri, poliţiştii au observat că ţigara era confecţionată artizanal dintr-un produs vegetal de culoare verde-oliv cu miros înţepător.
Produsul vegetal găsit asupra lor a fost ridicat, ambalat şi sigilat, urmînd a fi înaintat la laborator pentru analize.Puţin după miezul nopţii, poliţiştii au ajuns la Rîpa Galbenă unde l-au observat pe Viorel R. (22 de ani) cu un comportament ciudat. Asupra lui au fost găsite trei fragmente de produs  de culoare maro-petrol şi un pliculeţ în care se afla un produs vegetal sub formă de mugure-seminţe şi inflorescenţe. Produsele au fost ridicate, ambalate şi sigilate urmînd a fi înaintate la laborator pentru analize. În ambele cazuri s-a întocmit dosar penal conform Legii 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/politistii-ieseni-au-cules-la-miezul-noptii-trei-tineri-care-se-drogau–22964.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.