spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Surprinsi in timp ce faceau sex in taxi. Doi chinezi au incitat imaginatia soferilor. FOTO

- Advertisement -

Doi chinezi au starnit imaginatia soferilor de pe o autostrada din Shanghai, dupa ce au fost observati in timp ce faceau sex intr-un taxi.

Cei doi nu s-au jenat de prezenta soferului din taxi sau a celorlalti participanti la trafic si s-au dezlantuit pe bancheta din spate, potrivit Daily Mail.

Insa, asta nu e tot. Potrivit martorilor, soferii din apropiere au fost de multe ori aproape de accident, dupa ce virau necontrolat pentru a se apropia cat mai mult de taxi si a vedea cat mai bine.

De cealalta parte, soferul taxiului s-a uitat doar la sosea pe intreaga durata a actului, desi majoritatea barbatilor poate ar fi aruncat o privire in oglinda retrovizoare.

I-a luat valul si au inceput sa faca sex chiar acolo, in taxi. Am vazut cel putin zece posibile accidente. Soferii virau pentru a vedea mai bine sau isi luau ochii de la drum„, a spus un martor.

Politistii au criticat gestul tinerilor, spunand ca soferul taxiului ar fi trebuit sa opreasca masina si sa le ceara sa coboare.

Desi China s-a schimbat foarte mult in ultimii ani, tara asiatica este in continuare una conservatoare, iar astfel de iesiri din tipar nu sunt privite cu ochi buni.

Chinezi sex
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.