spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Încă o victimă a maidanezilor! Un copil a fost muşcat de ureche şi scalp

- Advertisement -

Un copil de un an şi patru luni a fost muşcat de un câine fără stăpân, marţi seară, în Craiova. Animalul agresiv nu a putut fi ridicat de hingheri, pentru că a fost adăpostit de cei care îl hrănesc în curtea unei case nelocuite.

Medicii de pe ambulanţă au constatat că micuţul a suferit câteva zgârieturi la o ureche şi pe cap şi i-au acordat primele îngrijiri. Tatăl copilului, Liviu Ungureanu, a precizat, pentru GdS, că ştia câinele ca fiind unul mai blând.

„Sunt patru-cinci câini fără stăpân pe stradă, iar cel despre care vorbim este de talie mai mare şi ştiu că nu a mai muşcat pe nimeni până acum. Ieri-seară (marţi seară – n.r.), soţia se plimba cu copilul pe stradă, iar la un moment dat câinele a venit şi s-a aşezat lângă ei. Copilul l-a atins din greşeală, iar câinele a sărit şi l-a muşcat de o ureche şi de scalp. Din fericire, soţia era foarte aproape şi l-a luat imediat în braţe pe cel mic. Cred că numai faptul că a fost soţia atentă a făcut să nu se întâmple o tragedie, să nu desfigureze copilul“, a povestit bărbatul pentru Gazeta de Sud.

Tatăl copilului a solicitat hingherilor să vină să ridice câinele agresiv, însă animalul agresiv fusese deja adăpostit într-o gospodărie din zonă. „Vecinii mei l-au luat şi l-au închis într-o curte, unde nu locuieşte nimeni, iar hingherii nu l-au putut ridica pentru că se afla pe un domeniu privat“, a mai sus Liviu Ungureanu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.