spot_img
24.1 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Două AUTOCARE s-au LOVIT FRONTAL la Nădlac. TREI oameni au MURIT, iar 29 au fost RĂNIȚI

- Advertisement -

Accidentul s-a produs la ora 4.00, în această dimineață, pe DN 7. Trei oameni au murit, iar alți 29 de pasageri au fost răniți. Unul dintre autocare venea din Spania, iar celălalt plecase de la Târgu Secuiesc și se îndrepta spre Ungaria. La faţa locului au ajuns 11 ambulanţe şi echipaje de descarcerare ala pompierilor.

Șoferul autocarului care venea din Spania a intrat cu viteză într-o curbă de pe DN 7 și, din cauza carosabilului umed, a intrat pe contrasens, unde s-a lovit frontal de un alt autocar.

În autocarul care venea din Spania se aflau 50 de muncitori români, iar în celălalt vehicul, cu numere de Covasna, se aflau tot 50 de pasageri.

În urma impactului, cei doi șoferi ai autocarelor și-au pierdut viața, precum și unul dintre șoferii de rezervă. 29 de pasageri au fost răniți, patru dintre ei primind îngrijiri medicale la fața locului. Ceilalți 25, printre care se aflau și trei copii, au fost transportați la Spitalul Județean din Arad, potrivit mediafax.ro.

Unul dintre pasagerii răniţi este în stare gravă, fiind intubat, şi va fi transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Timişoara, a declarat managerul SMURD Arad, Monica Puticiu, citată de mediafax.ro.

Potrivit Cameliei Tuduce, purtător de cuvânt al Poliției Arad,  se pare că şoferul autocarului care intrase în ţară circula cu viteză excesivă, iar pe fondul carosabilului umed a pierdut controlul volanului în curbă.

Pasagerii aflaţi în autocarul cu numere de Covasna au fost cazaţi de autorităţile din Nădlac la Căminul cultural, până când vor fi preluaţi de un alt autocar pentru a-şi continua călătoria. Pasagerii din celălalt autocar, ca mergeau în mai multe judeţe, au fost preluaţi deja de un alt autovehicul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.