spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Gigi Becali, ÎNCĂ UN EȘEC DUPĂ GRATII – rămâne la închisoarea din Jilava. S-a respins cererea de mutare în Penitenciarul Poarta Albă

- Advertisement -

La sfârșitul lunii august, patronul echipei Steaua a cerut să fie mutat din închisoare de lângă București la una din județul Constanța

Dorința sa de a fi transferat la Penitenciarul Poarta Albă, județul Constanța, a fost respinsă de Administrația Națională a Penitenciarelor pe motiv că deținutul Gigi Becali este implicat în mai multe procese care se desfășoară în instanțe din Capitală. Prin urmare, acesta trebuie încarcerat într-un penitenciar din apropierea locului unde se desfășoară acțiunile în instanță.

„Persoana condamnată la o pedeapsă privativă de libertate Becali George, aflată în prezent în custodia Penitenciarului Bucureşti Jilava,  a depus în data de 26 august 2013 o cerere de transfer într-o altă unitate de detenţie”, au explicat reprezentanții de la Biroul de Comunicare a Administrației Penitenciarelor.

Latifundiarul a inițiat cererea după ce în presa tabloidă au apărut poze cu el din penitenciar.

Aceeași sursă a mai menționat că solicitarea  va fi reanalizată dupa finalizarea cauzelor aflate pe rolul instanţelor de judecată din municipiul Bucureşti în care acesta este citat.

Gigi Becali a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție, pe 4 iunie, la trei ani de închisoare pentru dare de mită și fals în acte în dosarul „Valiza”. De asemenea, Becali mai are alte două condamnări de doi ani, respectiv trei ani, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi cel privind sechestrarea de persoane.

Avocații lui au cerut Tribunalului Bucureşti contopirea celor trei condamnări, instanţa a fost de acord, însă a adăugat un spor de pedeapsă de şase luni, astfel încât el are de executat trei ani şi şase luni de detenţie.

Citiţi mai mult: Gigi Becali, ÎNCĂ UN EȘEC DUPĂ GRATII – rămâne la închisoarea din Jilava. S-a respins cererea de mutare în Penitenciarul Poarta Albă – Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/gigi-becali-ramane-la-jilava-i-s-a-respins-cererea-de-mutare-la-penitenciarul-poarta-alba-1056823.html#ixzz2ea7iZ1MF
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.