spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Decebal “Turu” şi încă şapte indivizi, ridicaţi de o armată de poliţişti după ce au bătut oamenii de ordine dintr-o discotecă

- Advertisement -

Numeroase forţe de poliţie au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în satul Poiana, comuna Zvoriştea, acolo unde un grup de tineri din Suceava a intrat în conflict cu oamenii de ordine, doi la număr. Un echipaj de „mascaţi” de la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS) a plecat în urmărirea unor tineri care fugiseră din club, fiind imobilizate opt persoane. S-a stabilit că suspect de comiterea agresiunii este Decebal Savu, în vârstă de 32 de ani, fost „Biriş”, din clanul „Turu”, practicant de kick boxing.

Nu au vrut să plătească ce au consumat

Agresiunea s-a petrecut în jurul orei 2.00.

Constantin B., în vârstă de 46 de ani, şi Mihai S., în vârstă de 38 de ani, care asigurau ordinea în club, fără a fi angajaţi ai unei firme de pază, au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava. Primul a fost diagnosticat cu o plagă de piramidă nazală şi de scalp, iar al doilea cu un traumatism cranian şi contuzie de piramidă nazală. Ambii încasaseră mai multe lovituri şi le-au precizat anchetatorilor că au intrat în conflict cu grupul din Suceava după ce respectivii nu au vrut să achite consumaţia. Ei au precizat că în ambuscada creată de grupul din Suceava au fost loviţi de Decebal Savu.

La faţa locului au intervenit ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale, lucrători de la Poliţia municipiului Suceava şi Secţia 8 Adâncata, dar şi două echipaje de „mascaţi” de la SAS.

Nimeni nu a depus încă plângeri

Inspectorul principal Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a precizat că o parte dintre cei opt tineri au încercat să fugă, însă toţi au fost prinşi pe raza satului Poiana şi imobilizaţi.

Cei doi bărbaţi ajunşi la Spitalul Judeţean Suceava nu au rămas internaţi. Până ieri după-amiază cei doi nu depuseră încă plângeri penale pentru agresiune.

Cuma agresiunea nu a fost gravă, fiind încadrată la loviri şi alte violenţe, dacă victimele nu vor depune plângeri, agresorul va scăpa doar cu o amendă.

Fraţii Decebal şi Cezar „Turu”, cercetaţi pentru o gravă agresiune în vara lui 2012

Numele lui Decebal Savu a apărut ultima oară într-un scandal de proporţii petrecut în judeţ în august 2012.

Atunci, conform anchetei poliţiei, Decebal Savu, împreună cu fratele său, Cezar Biriş, l-au atacat pe un tânăr în vârstă de 28 de ani, cu care au avut un conflict pe o terasă din Suceava. Tânărul fost împuşcat în picior şi lovit cu un baston telescopic, suferind o fractură de femur.

Decebal Savu a mai fost reţinut în Italia, în luna decembrie a anului trecut, sub acuzaţia că a participat la incendierea unei prostituate, fiind ulterior eliberat.

Săptămâna trecută, Cezar Biriş, fratele lui Decebal, s-a ales cu dosar penal după ce a lovit un tânăr în staţia Orizont din cartierul Burdujeni, provocându-i fractură de piramidă nazală.

Din informaţiile pe care le avem, cei doi se află de o vreme în atenţia poliţiştilor, dovadă şi mobilizarea acestora, cu efective sporite, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.