spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Un nebun le terorizează pe bătrânele din Vultureni

- Advertisement -

– ultima lui ispravă s-a consumat sâmbătă noaptea, când a intrat peste o bătrână, pe care a bătut-o și a violat-o – este cel de-al treilea caz de acest fel reclamat împotriva lui la poliția din comună – el a fost reținut și este internat la Psihiatrie

Un bărbat din comuna Vultureni, care ani de-a rândul a fost spaima localității, a fost reținut duminică de către polițiști.

Cu o noapte în urmă, Ionel G., de 30 de ani, a intrat peste Aurica M., de 78 de ani, pe care a luat-o la bătaie și apoi a violat-o. Plină de sânge, bătrâna a apucat să se târască până la o vecină, care a sunat la 112. Bătrâna a fost preluată imediat de un echipaj de Ambulanță, care a transportat-o inițial la Spitalul Podu Turcului, de unde a fost transferată la Spitalul Județean Bacău. Aici, ea a fost diagnosticată cu traumatism cranian, politraumatisme și fracturi costale și va necesita câteva zile de îngrijiri medicale.

Femeia le-a povestit polițiștilor tot calvarul prin care a trecut și le-a spus că nu este pentru prima oară când bărbatul își bate joc de ea. Mai mult decât atât, spun localnicii, Ionel G. este spaima comunei și de fiecare dată când se îmbată devine violent și își varsă mânia pe femeile în vârstă. “Anul trecut, așa am pățit și eu – ne-a spus Eugenia, o altă victimă a bărbatului. A intrat peste mine, m-a bătut și a încercat să-și bată joc, da’ am dat si eu în el și până la urmă a fugit. Acu, de când s-a întâmplat isprava asta cu vecina, stau cu frica în sân și am rugat o nepoată să doarmă cu mine”.

Până în prezent, pe numele lui sunt înregiustrate la poliție trei reclamații, pe care oamenii legii nu le-au putut soluționa deoarece bărbatul este bolnav psihic. Și de această dată, el a fost internat la Psihiatrie, urmând ca o comisie să stabilească dacă are sau nu discernământ.

În prezent, Ionel G. este cercetat pentru viol, vătămare corporală și violare de domiciliu.

Florin CRĂCIUN

sursa: http://www.ziaruldebacau.ro/2013/09/10/un-nebun-le-terorizeaza-pe-batranele-din-vultureni.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.