spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Crin Antonescu l-ar pune premier pe Traian Băsescu. VEZI în ce condiții PLUS: „Eu sunt principalul lider al Opoziţiei”

- Advertisement -

Dacă ar ajunge președintele României, Crin Antonescu nu ar refuza să-l numească în funcția de premier pe Traian Băsescu. Condiția ar fi ca la alegerile parlamentare partidul sau partidele lui Traian Băsescu să câștige alegerile.

Întrebat, aseară, la Digi Tv dacă în scenariul potrivit căruia ar deveni preşedinte al României, l-ar numi premier pe Traian Băsescu, liderul PNL a răspuns: „Da. Dacă partidul sau partidele domniei sale câştigă nişte alegeri”.

Deocamdată, liderul PNL se crede „liderul” Opoziției. „Eu sunt principalul lider al Opoziţiei. Dar la putere, nu la Guvern”, a mai declarat Antonescu. De asemenea, liderul liberal a menţionat că „suntem la guvernare, într-o majoritate parlamentară, dar nu şi la putere – la mine, la PNL mă refer”.

PNL, „obiectul” ANI

Totodată, liderul liberalilor, Crin Antonescu, a susţinut că PNL ar fi „obiectul de activitate” al ANI şi DNA.

„Vedem cum pare, dar pare cu tărie că pe scena politică obiect de activitate pentru ANI, DNA şi pentru alţii nu mai este decât PNL, atât, clar. Foarte bine, dacă în PNL sunt oameni care au probleme, să fie cercetaţi, să fie judecaţi, să fie dovediţi. Eu nu îi pot socoti şi nu îi socotesc vinovaţi, până când nu sunt definitiv dovediţi vinovaţi şi nu pot să nu constat faptul că aceste instituţii au ţintă. Când spun asta nu spun ‘domne, mai lăsaţi-i în pace pe liberali’, nu, spun ‘atacaţi peste tot unde aveţi suspiciuni de corupţie, peste tot unde aveţi plângeri, peste tot unde opinia publică ştie că s-au întâmplat lucruri cel puţin discutabile şi daţi răspunsuri’. Or, instituţiile acestea nu dau răspunsuri, eu asta vreau, vreau să îmi dea răspunsuri”, a declarat Antonescu.

El a precizat că în calitatea sa de preşedinte al Senatului a putut să vadă dosarul lui Varujan Vosganian, care urmează să fie analizat şi de Comisia juridică, însă din acesta nu ar fi reieşit că ministrul Economiei ar fi făcut ceva pe „ascuns”.

Referindu-se la Ovidiu Silaghi, preşedintele Senatului a spus că acesta până la proba contrară „este perfect nevinovat” şi este un cetăţean cu toate drepturile. Liderul PNL a mai susţinut că potrivit listelor de la Autoritatea Electorală Permanentă, era dreptul lui Ovidiu Silaghi să devină europarlamentar, datorită poziţiei din listele de la alegeri. „Nu partidul s-a gândit ‘hai să îl trimitem pe Silaghi’. Silaghi urma, întâmplător”, a spus Antonescu.

Citiţi mai mult: Crin Antonescu l-ar pune premier pe Traian Băsescu. VEZI în ce condiții PLUS: „Eu sunt principalul lider al Opoziţiei” – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/crin-antonescu-l-ar-pune-premier-pe-traian-basescu-vezi-in-ce-conditii-1056396.html#ixzz2eNcVSbHf
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.