spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

S-A SINUCIS DE ZIUA EI! Anul acesta se căsătorise şi născuse un băieţel

- Advertisement -

O tânără din Mehedinţi a ales să îşi pună capăt zilelor într-un moment în care în familia ei era armonie şi ar fi avut destule motive să fie o femeie fericită. Numai ce se căsătorise, în luna iulie a avut o nuntă cu fast, dăduse naştere unui băieţel de 8 luni, mai era mama unei fetiţe de 4 ani, iar soţul îi iubea pe toţi ca pe ochii din cap.

Cu toate astea, astăzi, în jurul prânzului, femeia s-a aruncat în faţa unui TIR. Ea a fost transportată în comă profundă de gradul IV la spital, unde şi-a dat ultima suflare la câteva ore.

Familia şi prietenii nu îşi dau seama ce a determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest. Toţi se pregăteau să petrească astăzi, de Sfânta Maria. Familia Cârtog aştepta zeci de invitaţi să le treacă pragul, iar Ana-Maria era sărbătorită şi plecase într-un sat vecin să îşi aducă familia ei la petrecere.

„Era o familie fericită, aveau tot ce le trebuie, nu s-au certat niciodată. Acum două luni au avut nunta şi botezul celui de-al doilea copil, de 8 luni, le-a cântat Denisa, iar astăzi aveau o petrecere mare în familie cu ocazia Sfintei Maria, fiind şi ziua ei de nume”, a spus un prieten de familie.

Poate într-un moment de rătăcire, tânăra a coborât din maşină şi a luat-o la fugă în faţa unui TIR condus regulamentar de un cetăţean din Bulgaria.

„Nu-mi vine să cred, cu lacrimi în ochi vă spun că nici acum nu îmi vine să cred! Am văzut-o coborând din maşină. A luat-o la fugă şi a sărit în faţa mea. Am pus frână cred că zeci de metri, dar nu am putut să o evit”, a spus încă în stare de şoc, şoferul bulgar.

Poliţia rutieră a deschis o anchetă, iar toate probele lor duc la varianta sinuciderii. „În jurul prânzului, pe centura de ocolire a municipiului Drobeta Turnu Severin, a avut loc un accident de circulaţie, prin traversarea străzii prin loc nepermis în care s-a înscris o persoană de sex feminin. Persoana îşi parcase maşina pe partea dreaptă, în carosabil, iar cel mai probabil, cu intenţie a ajuns în faţa unui tir înmatriculat în Bulgaria, condus regulamentar„, a declarat Claudiu Bebec, inspector principal IPJ Mehedinţi.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/s-a-sinucis-de-ziua-ei-anul-acesta-se-casatorise-si-nascuse-un-baietel-462525-1.html#ixzz2eNbwdISh

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.